Nedturen fortsatte mod topholdet

Det blev til endnu et nederlag til Dragerne, der ikke magtede at true et skadesplaget FCK-tophold.

Det blev til endnu et nederlag til Dragerne, der ikke magtede at true et skadesplaget FCK-tophold.
Inden kampen mod FCK øjnene man en chance for en overraskelse. Topholdet manglede 4 bagspillere og TTH var sultne efter pont. Måske skulle vi endeligt have noget at glæde os over? Håbet forsvandt dog hurtigt, da FCK bragte sig foran 11-5. Efter en time-out kom Dragene flot igen. Et skævt 5-1-forsvar og et velfungerende kontra- og angrebsspil bragte spænding tilbage i kampen. Desværre fik FCK atter luft i slutningen af halvlegent, da de gik fra 14-14 til 17-15.

Efter det bedste kvarter i denne sæson kunne man tro på, at TTH kunne holde ved i anden halvleg.. Det lykkedes desværre ikke. Hurtigt kom FCK foran med 4 mål og topholdet holdt føringen gennem hele halvlegen, selvom Dragerne var tæt på et par gange. Ærgeligt at det ikke lykkedes at holde niveauet i længere tid ad gangen, når mulighederne nu var der i dag.

Mens det i de første kampe hovedsageligt var anngrebsspillet det kneb med, var det i dag især forsvaret der ikke levede op til forventningerne. Manglende tacklinger og opbakning samt dumme udvisninger gjorde det for let for den smalle FCK-trup. Samtidig fik Steiner Ege i FCK-målet fat i noget mere end Lind og Bruun i den anden ende. Særligt bittert var det at se Ege tage skud fra Kirkegaard og Rasmussen fra fløjene i slutningen af første halvled, hvor Tvis Holstebro ellers spillede fremragende.

Dagens lyspunkter var Gunner Bergs indspil til Ahle på stregen, det momentvise gode angrebsspil samt frække mål fra distancen af Kierkegaard, der også bliver dagens drage.

Tvis Holstebro har nu mødt alle topholdene, så vi kan se frem til point på kontoen i den kommende tid, hvis ellers de gode momenter fra de foregående kampe bringes med videre.

I de næste kampe venter Lemvig, Århus, BSV, Skjern, Ajax og Fredericia. Mon ikke det resulterer i mindst 6 point?