Fredag den 13.

Dragerne leverede en sløj indsats og havde heller ikke heldet med sig, da det blev til et nederlag på fem mål til Viborg.

Dragerne leverede en sløj indsats og havde heller ikke heldet med sig, da det blev til et nederlag på fem mål til Viborg.
Første halvleg var indledningsvis en rimelig jævnbyrdig affære, men det ændrede sig hurtigt. TTH havde sin sidste føring ved 7-6 og derefter stod der VHK på kampen. Viborgenserne fik dog aldrig for alvor slået hul i første halvleg.

Ved stillingen 12-13 kort før tid havde TTH chancen for at udligne og gå til pausen med uafgjort, men det lykkedes ikke og i stedet fik VHK fremtvunget et tremeterkast efter tid. Det scorede Per Leegaard på da bolden, lidt heldigt, sneg sig forbi Michael Bruun i målet. Bruun stod i øvrigt en kamp på det jævne, hvor der både var klasseredninger og situationer hvor han nærmest fumlede bolden i mål.

VHK kom godt ud til anden halvleg. Med en skæv 5-1-opdækning fik Viborg effektivt slået TTHs angrebsspil i stykker og snart var dragerne så godt som efterladt i støvskyen efter VHKs hurtige angreb. 27-32 endte kampen.

Skal undskyldningerne lige hives frem, så blev Niklas Forsmoo skadet omkring halvejs i første halvleg og Lars Rasmussen spillede med sygdom i kroppen – han måtte endda ud og brække sig i første halvleg.

Vestjyderne havde bestemt heller ikke heldet eller marginalerne med sig – alt for mange åbne chancer gik stolpe ud eller var lige ved, mens Viborgs forsøg tilsyneladende havde den modstatte tendens!

Der er masser at tage fat på for tæmmer Uhrenholt & co. før næste kamp. Det etablerede forsvarsspil fungerer godt, men dårligt tilbageløb gav VHK nemme mål efter hurtige opgiverkast og på kontra. Kontraen fungerer heller ikke for godt for TTH, især ikke i anden fase. I angrebet mangler der fart og vilje og ofte blev målene scoret på enkeltmandspræstationer.

TTH-spillerne gik til kampen med en rimelig god indstilling, men der var ikke rigtig nogen der for alvor slog til. Især fik TTHs nyindkøb til denne sæson ikke meget ud af det. Dennis Kirkegaard var dog ikke så ringe, så han bliver Dagens Drage.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret