Nederlag i dobbelt-a

Umiddelbart så kampen mod AaB ud til at blive en svær, men dog overkommelig opgave efter sejren over Skjern. Statistikken var også med dragerne, som i de to forgående sæsoner har vundet i Aalborg. Men statistik er et, virkeligheden var en anden den fredag aften i dobbelt-a.

TTH startede flot med godt kontraspil og straffede effektivt de lettere ruste aalborgenseres fejl. Efterhånden fik AaB dog rystet støvet af sig og 2-6 blev til 14-14. Søren Rasmussen i målet var efterhånden også blevet varm og hev den ene redning ud af ærmet efter den anden.

Ex-AaB’eren Kenneth Klev og Niklas Forsmoo kom ind i bagkæden hos TTH, men fik ikke meget ud af det. Pausestillingen på 16-14 levnede dog håb om at dragerne kunne vende det i anden halvleg.

Indledningsvis så det dog ikke ud til at være tilfældet, idet AaB kom på 18-14, men så tog en vis person ved dragerne – og især Dennis Kirkegaard. 19-19 blev til føringer på 20-21 og 21-22. Derfra blæste vinden desværre i AaBs retning.

Det sidste halvdel af kampen blev spillet uden hverken Toustrup, Lasse A eller Hucko og uden dem i bagkæden manglede simpelthen nogen til at score målene. AaB trak fra til 29-23 og til sidst handlede det mest om at begrænse nederlaget. Michael Bruun, der ellers havde stået pænt, blev udskiftet med Kim Andersen, men han fik ikke fat i meget og kom ud igen.

Et nederlag på 34-28 er ikke så galt mod et AaB-hold der virkelig var i hopla, selvom de måtte undvære Rune Ohm fra slutningen af første halvleg, da han udgik med en skade. Daniel Svensson, Kristian ”Fjæsing”, unge Nikolai Larsen på venstre fløj og ikke mindst Søren Rasmussen spillede alle flot for det tidligere Vadum IF, som blev bakket op af et rigtig godt publikum.

Nederlaget viser tydeligt at TTH ikke kan klare sig uden A-kæden – Klev og Forsmoo er ikke spillet tilstrækkeligt ind på holdet til at være gode substitutter for Hucko, Thoustrup, Madsen og Andersen. Presset lå på fløjene og mens Dennis Kirkegaard var flyvende havde Lars Rasmussen desværre en dårlig dag og brændte lidt for meget.

Heldigvis var der også en del at glæde sig over i kampen. TTH fik godt gang kontraspillet og forsvaret stod solid i starten af kampen. Et par flotte vip fra fløjen kunne det også blive til. Dagens Drage er Jesper Ahle, der, som altid, kæmpede for sagen fra start til slut.

Med nederlaget ligger TTH nu nummer 10 og der helst point på kontoen i de næste, svære kampe mod henholdsvis Kolding og Århus, hvis ikke holdet skal hænge fast i dyndet i bunden af rækken.