Landsby mod landsby

I aften er det GOGs tur til at gæste Dragens Hule, IC Vest. TTH har desværre en del skader og sygdom og trods traditionelt gode resultater mod GOG har TTH alle odds mod sig.

I aften er det GOGs tur til at gæste Dragens Hule, IC Vest. TTH har desværre en del skader og sygdom og trods traditionelt gode resultater mod GOG har TTH alle odds mod sig.
GOG-træner Bent Nyegaard siger til GOG.dk:
“Vi ved, at der venter os en svær opgave. Team Tvis gør det altid godt mod de bedste hold, således var de tæt på at gøre det slemme mod Kolding IF kort før jul, og vores egen kvartfinale i landspokalen blev også en tæt affære, der først fandt sin afgørelse i de allersidste minutter.”

Noget kunne tyde på at Bent og co. ikke får det så svært som de måske frygter. Jesper Stenholt er stadig ikke i stand til at spille, da han døjer med en skoldet fod, efter at have spildt kogende vand på den. Toke Holst har fået venstre hånd i gips efter et sammenstød med en Ajax-spiller i søndagens kamp og både Jesper Nøddesbo og Dennis Kirkegård er ramt influenza. Det er således et amputeret hold der skal møde ligaens nummer 2.

De mange skader og sygdom giver to meget talentfulde unge håb fra ynglinge-ligaholdet mulighed for at få debut på ligaholdet. Det drejer sig om ynglingelandsholdsspilleren Rene Bach Madsen, som spiller venstre back, samt højrefløjen Søren “Bong” Nielsen, som sad på bænken i Ajax-kampen. Nikolaj Mehl, som fik sin debut mod US Creteil er også med. I følge pålidelige kilder skulle det være ganske vist at Rene B. kommer på banen og mon ikke også Søren N. får chancen når Dennis Kirkegaard er ude?

Landstæmmer Torben Winther vil overvære kampen, ligesom han overværede træningen mandag. Mon ikke han er kommet for at se TTHs U-21-danmarksmestre i aktion?

I weekenden var undertegnede i Gudme og bortset fra et par kommunekontorer og nogle bindingsværkshuse var det næsten som at være hjemme i Tvis. GOG – TTH er sandelig landsby mod landsby.

PS: Hvis nogen har hørt rygter om at GOG-spillerne løber nøgne rundt til klubfesterne – så er det ikke løgn..!

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret