Lasse is back

Den helt store profil i aftenens sejr på 25-20 mod Bruunsvigerbanden var Lasse Andersen som lavede 10 kasser og det er længe siden vi har set det! Dragerne skulle ha’ vasket skammen af sig efter den utroligt svage indsats mod Ajax-Farum og traditionelt er TTH gode mod GOG på hjemmebane, hvilket Dragerne understregede i aften.

Den helt store profil i aftenens sejr på 25-20 mod Bruunsvigerbanden var Lasse Andersen som lavede 10 kasser og det er længe siden vi har set det! Dragerne skulle ha’ vasket skammen af sig efter den utroligt svage indsats mod Ajax-Farum og traditionelt er TTH gode mod GOG på hjemmebane, hvilket Dragerne understregede i aften.

Først må det lige påpeges at rygtet om TTHs sygdom var stærkt overdrevet. Både Dennis Kirkegaard og Jesper Nøddesbo var væltet ud af sengen efter influenzaen, men Jesper Stenholt og Toke Holst var stadig i stykker før aftenens kamp.

Dragerne startede med en 5-1 forsvarsformation med Lau Jacobsen fremskudt mod Klavs Bruun Jørgensen og det gav pote. Klavs Bruun scorede ikke en eneste gang i hele kampen, trods to forsøg på straffe. TTH kom foran med op til fire mål og først i det 22. minut kom GOG op på siden af TTH ved stillingen 10-10. I de sidste 8 minutter af halvlegen blev der blot scoret 3 mål. Et til TTH og to til GOG. Der var således rigelig plads til forhandling og man kunne frygte at TTH havde givet hvad de havde.

Det havde Lasse Andersen ikke. Med tre hurtige kasser i anden halvleg sørgede han for at sparke Dragerne i gang. Mens Bent ”Sølvræv” Nyegaard blev stadig rødere i ansigtet og stemningen steg støt i Dragens Hule scorede Dragerne igen og igen og snart var de foran med fem, 17-12. Først i det 39. minut scorede GOG for første gang i halvlegen, men GOG-scoringerne var sparsomme og snart stod det 22-14.

Så prøvede GOG sig med et offensivt forsvar og Dragerne begyndte samtidig at hvile lidt på laurbærrene, hvilket resulterede i at Keld Vilhelmsen og co. kom til fadet igen. Samtidig lavede fynboerne dog de stribevis af dumme fejl, som blev straffet kontant ved kasse 1. Selvom der aldrig rigtig kom spænding i kampen lurede frygten for nederlag stadig, thi TTH har før smidt store føringer væk. Halvvejs i halvlegen stod det 23-19 og så skete der faktisk ikke mere. Forsvarene i begge ender stod eminent, angrebene fungerede ikke og der blev lavet en del fejl, hvilket resulterede i sølle tre scoringer i den sidste del af halvlegen, to til TTH og en til GOG.

Dagens Drage er uden tvivl Lasse Andersen, som viste hvad han kan og for første gang siden kampen mod Ajax-Farum i efteråret scorede 10 kasser. Lad os håbe han fortsætter sådan fremover! Tom Jensen skal også ha’ stor ros for en fremragende indsats.

Det var en sand fornøjelse at se Dragerne tromle ligaens nummer to ned og hele holdet spillede rigtig flot. Aftenens sejr understreget at TTH ikke er i besiddelse af et fast niveau – Dragerne spiller godt mod de gode og dårligt mod de dårlige. Derfor er TTH blevet kaldt et Robin Hood-hold: Tager fra de rige og giver til de fattige! Hvis TTH skal ha’ succes kræver det at Dragerne formår at spille godt mod såvel gode og dårlige hold.

På Lørdag gælder det GOGs lokalrivaler fra Otterup HK, og hvis TTH ikke synker ned på deres niveau bør det give endnu to dejlige point, som kan give yderligere luft til bunden af rækken.

PS: Hvornår er Månen er tættest på Jorden? Når Keld Vilhelmsen binder sine sko!