Kiibs kortslutning

Bagspilleren Mads Kiib vidste godt, han havde lavet noget skidt i lighed med holdet generelt. Det viste hans ansigtsudtryk med al tydelighed, da døren til Aalborg HSH-omklædningsrummet endelig blev åbnet efter skuffelsen i aftes.

Mads Kiib blev præsenteret for et direkte rødt kort 13 minutter før tid ved stillingen 19-16 til Team Tvis/Holstebro, men det var nu ikke så meget den diskvalifikation, der kvalte Aalborg HSH.

– Vores angrebsspil var en direkte katastrofe. Intet fungerede med undtagelse af Mathias Adjovi og Christian Back. Vi øvrige fumlede rundt, sukkede Mads Kiib.

Han ærgrede sig selvsagt over diskvalifikationen. – Vestjydernes Niels Wittus slår mig direkte ind i ansigtet, da jeg går op til et skud. Vi falder begge omkring, og jeg forstår stadig ikke, at han slap med en to minutters udvisning. Da vi forsøger at rejse os op markerer jeg, at jeg er gal i skralden. Det var dumt, men jeg rører ham ikke, erklærede Mads Kiib.

Trods det røde kort til Kiib kom Aalborg HSH faktisk på 19-17 et halvt minut senere signeret Michael Salomonsen. HSH-blusset blev for alvor tændt minuttet efter, da målmand Lars Dissing klarede et straffekast fra Jakob Thoustrup, men så begyndte udvisningerne at dumpe ned i HSH-truppens hoveder.

Først en til trænerbænken for brok. Det kostede Christian Back to minutters pause efter de nye regler, og det udnyttede vestjyderne prompte til at øge til 20-17 og 21-17 i overtalssituationen.

Ved 22-19 rystede Søren Larsen en dårligt timet angrebsfejl ud af ærmet, og en udvisning af Michael Salomonsen gjorde det ikke lettere for gæsterne. I stedet rykkede Team Tvis/Holstebro på 24-29 – slaget var tabt for Zinglersen og kompagni.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende.