Højt at flyve, dybt at falde

Efter søndagens storsejr over det detroniserede storhold Steaua Bukarest var det blevet hverdag igen og Dragerne skulle spille kvartfinale i pokalturneringen mod GOG. TTH har sædvanligvis et godt tag på GOG på hjemmebane og hvis sejren kom i hus lå vejen til Pokalfinalen åben, da Bjerringbro så ville være det eneste større hold tilbage. Men sådan kom det desværre ikke til at gå.

Kampen startede rimelig fornuftig. Ganske vist førte GOG konstant med et mål eller to, men de formåede ikke at løbe fra de hårdt kæmpende Drager, der havde fået forsvaret på plads og havde en storspillende Tom Jensen i mål. Pausestillingen 10-11 til GOG udelukkede langt fra en hjemmesejr.

Men GOG ville naturligvis gerne ha’ lukket kampen og i starten af anden halvleg scorede de et par hurtige mål. Pludselig var der 4 mål op for Dragerne, de kom efter det og reducerede til en GOG-føring på et par mål. Men først efter cirka 20 minutters spil af anden halvleg begyndte det er set ud som om monotonien skulle brydes. Dragerne trak fra ved 19-19 og førte pludselig med 3 mål, 22-19, med 6 minutter igen. Det var også i det tyvende minut af Flammen af dommerne fik forbud mod at bruge megafonen, men stemningen på Vest steg alligevel til uanede højder mens Dragerne udbyggede føringen.

Begge hold kæmpede som besatte og GOGs nummer 15, Simon Rieck formåede at trække sin tredje udvisning og dermed rødt kort. Men med 3 minutter igen løb Niels Wittus ind i en udvisning som blev temmelig dyr for holdet. I det næste angreb lykkedes det GOG at fiske bolden og score et kontramål. Og da Wittus er kommet på banen igen indkasserede endnu en udvisning, et halvt minut før slutfløjtet.

Ved stillingen 24-25, 15 sekunder før tid, havde TTH sit sidste angreb, med en mand ude. Det endte med at en del spillere lå og rodede rundt på gulvet. Da røgen var lettet gav dommerne hvert hold en udvisning, TTH frikast og Bent N. på GOGs en advarsel. Spændingen var intenst. Der var 2 sekunder igen og Lasse Andersen skulle forsøge sig på frikastet. Han sprang op over GOG-murer og hamrede bolden afsted. Desværre ramte den overliggeren og TTH må nøjes med visheden om at have spillet et rigtig god kamp.

Dagens Drage: Tom Jensen – ”Hvad skal vi med Michael Bruun, Michael Bruun, Michael Bruun, hvad skal vi med Michael Bruun, vi har Tom?!”