Drama og slagsmål

Team Tvis Holstebro – GOG Gudme 24–25 (10–11)
GOG’erne jublede, som havde de allerede vundet pokalen.

Team Tvis Holstebro – GOG Gudme 24–25 (10–11)
GOG’erne jublede, som havde de allerede vundet pokalen.
»Det vil vi også gerne, men det så sort ud, da først jeg og derefter Simon Rieck fik to minutters udvisninger lige efter hinanden. Heldigvis stod vores forsvar uhyre stærkt, og hjemmeholdet lavede samtidig nogle småfejl,« lød det fra den glade GOG-anfører Torsten Laen.

Han sluttede kampen på udvisningsbænken, da han i en meget dramatisk slutfase rev Jesper Stenholt om kuld.

»Vi rev vist i hinanden, men det var jo spændende. Nu bagefter er der ingen bad feelings,« griner Torsten Laen.

Det var der til gengæld, da dommerne fløjtede frikast blot to sekunder før tid. 12 spillere henholdsvis lå og stod i et mindre slagsmål, og GOG-træner Bent Nyegaard var såmænd også inde at blande sig. De to dommere, Jens Carl Nielsen og Henrik la Cour Bruun, tacklede imidlertid situationen fint ved at udvise hjemmeholdets Jesper Steenholt og GOGs Torsten Laen og derefter give Bent Nyegaard en advarsel.

Frikastet og de to sekunder udnyttede Lasse Andersen til at smække bolden på overliggeren.

»Hvor er det ærgerligt. Det drejede sig kun om få centimeter,« siger Lasse Andersen.

Han syntes ikke, at Team Tvis dummede sig i overtalssituationerne med for sløsede afslutninger.

»Vi var blot en smule uheldige. Både jeg selv og holdkammeraterne havde en aften, hvor stolpe og overligger ofte kom i vejen. Men vi kan trods nederlaget alligevel bruge kampen til noget. Vi har klart fået selvtillid af Europa Cup-kampen, og forsvaret stod godt. Det gjorde samtidig vores målmand Tom Jensen uhyre stærk,« siger Tvis-skytten.

Tom Jensen var med hele 22 redninger – deriblandt to straffekast – en fremragende målmand for hjemmeholdet, men også Kim Andersen i den anden ende kunne bestemt være sin indsats bekendt. Han havde et ganske fornuftigt greb om Tvis-skytterne Lasse Andersen og Jesper Stenholt, men det er vel ikke så mærkeligt, efter at trioen i flere år har spillet sammen i Ikast.

Lau Jakobsen var en god playmaker for hjemmeholdet, selv om han naturligvis savner skudstyrke. Til gengæld fordelte han boldene fint og havde nogle herlige frispilninger til medspillerne.

GOG var handicappet af, at Keld Vilhelmsen har vrøvl med skulderen. Jakob Larsens ryg virker heller ikke i orden, men den grønlandske landsholdsspiller fightede fantastisk flot og blev samtidig en af fynboernes bedste målskytter. Ikke mindst til sidst udmærkede han sig med vigtige scoringer.

Kilde: B.T..