Helten: Det var vel okay

Tvis-keeperen Michael Bruun Pedersen var beskedenheden selv efter sin pragtkamp mod Island.

Tvis-keeperen Michael Bruun Pedersen var beskedenheden selv efter sin pragtkamp mod Island.
Han var manden, der bar det danske landshold frem til bronzemedaljer med flere pragtredninger mod Island, men efter kampen var Tvis-keeper Michael Bruun Pedersen ikke meget for at sætte sig selv i centrum.

– Det var vel okay, lød det med århundrerets underdrivelse fra veteranen, der dog efterfølgende indrømmede at med vigtigheden og rammerne i baghovedet, så var det en af hans bedste kampe.

Bruun fik dog også god hjælp af det danske forsvar, hvor Lars Krogh Jeppesen igen spillede en god kamp. Flensburg-backen krydrede defensiven med at blive dansk topscorer med otte scoringer og lagde stilen an ved at lave Danmarks tre første mål.

Jeg havde noget at revanchere efter semifinalen, hvor jeg ikke spillede min bedste kamp. Men vi ved, at vi slår Island otte ud af ti gange, og så får vi smidt hæmingerne. Vi er lidt mere løsslupne i det. Jeg synes Klavs Møller får kørt bolden godt rundt i angrebet, og så står vi godt i forsvaret – samtidig med at ham den lange stodder derhenne står en fantastisk kamp, sagde Lars Krogh Jeppesen og nikkede hen mod Michael Bruun.

Også landstræner Torben Winther var et store smil efter bronzemedaljerne var i hus

– I dag var spillerne, hvor de skulle være mentalt, og det var det, der gik galt i semifinalen. I dag blev de klar over, at de bare skulle spille hæmningsløst derudaf, sagde Torben Winther, der betegnede EM-bronzen som større end VM-guld med ungdomslandsholdet.

Kilde: Ekstra Bladet.