Fredericia HK – Team Tvis Holstebro 32-32 (17-18)

Havde dagens udekamp mod Fredericia HK varet omkring tre kvarter, var det blevet til en smal sejr til TTH efter føring det meste af kampen. I det sidste kvarter var det dog, som så ofte før, ved at ende galt for vestjyderne. Fem minutter før tid stod det 31-30 til hjemmeholdet. TTH fik dog redet stormen af og tre minutter før tid førte vestjyderne 31-32, en stilling der dog kun holdt i halvandet minut, før FHK scorede til slutresultat 32-32. FHKs tidligere Drager, Jakob Thoustrup og Jesper Ahle, lavede henholdsvis 7 og 2 mål. Kampen i tal.

Mål for TTH: Patrik Olsson 10, Heino Holm Knudsen 8 (1), Joacim Ernstsson 6 (1), Nikolaj Mehl 3, Lars Rasmussen 3 (2), Lars Erik Bjørnsen 1, Søren R. Hansen 1.

Mål for FHK: Paw Peters 10, Jakob Thoustrup 7, Henrik Sloth 6, Kasper Christensen 2, Peter Nielsen 2, Jesper Ahle 2, Kenneth Peters 1, Jesper Traberg 1, Mads Kiib 1.

Udvisninger: TTH 3, FHK 3.

Tilskuere: 1248.