En debutantdans på roser

TTH er videre i pokalen efter en to-målssejr over ”Dansebjørnen”, ”Fjæsingen” og resten af ensemblet fra dobbelt-A.

TTH er videre i pokalen efter en to-målssejr over ”Dansebjørnen”, ”Fjæsingen” og resten af ensemblet fra dobbelt-A.
Nordjyderne startede på bolden og fik også lov at score første mål. TTH tog dog hurtigt over og kom på 4-1 og 5-2. Netop som AaB var ved at komme ind i kampen igen med stillinger som 6-8 og 7-9, tog Joachim Boldsen sig til ryggen midt i et angreb og måtte tilbringe resten af kampen på sidelinien. Det bragte AaB ud af balance i angrebet og TTH kunne sikre en tre-målsføring på 14-11 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte TTH de gode takter, uden dog at kunne udbygge føringen til mere end fire mål. Mod slutningen af kampen gik det vestjyske spil dog lidt i stå, fejlene blev flere og nordjyderne kom rigtig tæt på. Blot et mål skilte holdene omtrent et minut før tid, da en nordjysk afbrænder fra Henrik Toft Hansen på stregen endegyldigt vippede matchbolden i vestjysk favør. Debutterende Heino Holm Knudsen kunne sætte den sidste scoring ind til resultatet 26-24 og de 1542 fremmødte kunne juble sammen med spillerne på banen.

Sejren blev grundlagt på udmærket målmandsspil af Dagens Drage, Michael Bruun, en stærk defensiv og gode kontraløb, hvor fløjene Lars Rasmussen (med otte mål topscorer) og debuterende Lars Erik Bjørnsen (fire mål) naturligvis skal have en del af æren. Heino Holm Knudsen scorede tre mål, men nogle ærgerlige fejl trækker ned i det samlede regnskab. De øvrige debuttanter Søren Hansen og HC Lund spillede en fin kamp uden at tiltrække sig den helt store opmærksomhed.

AaBs træner Per Jessen lagde efter kampen skylden for nederlaget på manglerne i det nordjyske angrebsspil, som pga. skader i opstarten ikke kører helt som det skal og uden Boldsen mangler endnu mere. Det der blev præsteret i kampen var dog noget under hvad AaB-træneren havde forventet. Grundet manglerne i angrebet var nordjyderne overladt til at spille på et stærkt forsvar og kontra. Den nordjyske kontramaskine så dog noget rusten ud i forhold til den vestjyske.

TTH-tæmmer Claus Uhrenholt havde ros til Michael Bruun og forsvaret, men ærgrede sig over at dragerne ”trak håndbremsen” i de sidste 20 minutter af kampen, hvilket skabte lidt for meget spænding. Uhrenholt var i øvrigt tilfreds med truppens nye spillere og den gejst de har tilført truppen.

Trods dagens resultat har AaB større ambitioner end TTH. Jessen angav top fire som målsætning, mens Uhrenholt var mere beskeden med en målsætning om 5-7-pladsen. Med henvisning til Jessens udmelding tilføjede Uhrenholt dog: ”Men hvis nogen snubler, står vi klar.”

I næste runde af pokalturneringen venter FHK på udebane den 9/9. På papiret burde det være en mere overkommelig opgave, men det er det desværre sjældent! Hvis TTH spiller som de gjorde i dag, burde den dog være hjemme.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret