Bønderne igen på ret kurs

Efter de pinlige kampe mod Kolding og Skjern kom Tvis KFUM på banen igen med en sikker sejr over bundholdet Vrold/Skanderborg.

Efter de pinlige kampe mod Kolding og Skjern kom Tvis KFUM på banen igen med en sikker sejr over bundholdet Vrold/Skanderborg.
Angrebsspillet fungerede igen og det var glædeligt at se, venstresiden også kom igang. Lasse Andersen og Dariusz Wieczorek gjorde det fint på backen, mens den debuterende ynglingespiller Kristian Pilgaard viste stort talent på fløjen. Et fornuftigt træk at tage den lynhurtige fløj med. Det gav bredde og rytme i spillet.

Kampen startede skidt for bønderne – bagud 3-6, men så tog spillerne sig selv i nakken, og efter en føring på 14-13 ved halvleg fulgtes holdene ad til 18-18.

Med et kvarter tilbage blev turboen sat til; Michael Bruun vågnede op og udeholdet blev sat på plads. Mere skarphed til slut og Vrold/Skanderborg havde fået en betragtelig sæk med hjem.

På denne dag i Vest var spillerne bedre end publikum, og det giver per definition to point til vores drenge.

Næste kamp er allerede på onsdag på Vest, hvor FIF kommer på besøg. Udeholdet har været meget ustabilt, men også til tider flot spillende. En ungt og frisk hold, som Tvis KFUM dog havde krammet på i udekampen i København (28-35).

Hvis publikum er medlevende, så vil FIFerne få det svært, da de sædvanligvis ikke er den store publikumsmagnet. Med en intens atmosfære og en fortsættelse af de gode takter fra Vrold-kampen, så er Tvis KFUM pludselig igen med i kampen om den gyldne 4. plads.

Hermed en opfordring fra „De rødhvide Bønder” til alle skabssupportere: Mød op og hjælp bondeholdet på vejen mod den absolutte top i dansk håndbold. Det bliver brandsjovt!