Ajax Farum – Team Tvis Holstebro 28-26 (14-8)

Første halvleg af søndagens TV-kamp var totalt domineret af Ajax Farum som havde en fremragende mand i mål. I anden halvleg prøvede TTH et meget offensiv forsvar og det gav pote. Ved stillingen 23-22 i den 52. minut blev Lasse Andersen desværre snydt for et straffe der kunne ha’ vendt tingene og TTH måtte køre den lange vej hjem uden to meget vigtige point. Kampen i tal…

Målscorere for Tvis Holstebro: Jesper Holm 6, Martin Kristensen 5, Toke Holst 3, Dennis Kirkegaard 3, Niels Wittus 2, Jesper Ahle 2 Jesper Nøddesbo 2, Jakob Thoustrup 1, Lasse Andersen 1, Lau Jakobsen 1

Målscorere for Ajax-Farum: Lars Rasmussen 9, Nikolaj Brostrom 7, Dennis Hansen 3, Anders Oechsler 3, Daniel Svensson 2, Lars Frøslev 2, Jens Weywadt 2

Diskvalifikation: Dennis Hansen, Ajax-Farum

Udvisninger: Team Tvis Holstebro 3, Ajax Farum 5