Aalborg HSH møder Team Tvis Holstebro

Søndag den 2. marts møder Aalborg HSH ærkerivalerne fra Team Tvis Holstebro i Aalborg Stadionhal. Kampen, som vises direkte på DR1, starter kl. 16.15.

Søndag den 2. marts møder Aalborg HSH ærkerivalerne fra Team Tvis Holstebro i Aalborg Stadionhal. Kampen, som vises direkte på DR1, starter kl. 16.15.
Før mødet mellem de to klubber har HSH et forspring på 5 points og med en hjemmesejr vil Tvis være hægtet af i kapløbet om en af de fire slutspilspladser.
Tvis har haft svingende resultater i denne sæson, men vi skal huske på, at holdet fornyelig vandt over selveste GOG og på overbevisende måde pulveriserede FCK med 32-20. På en god dag vil Tvis, med de mange unge talentfulde håndboldspillere, være istand til at vinde over selv de bedste hold i Ligaen.
Hos Tvis skal HSH holde et vågent øje med Lasse Andersen, Martin Kristensen og Jesper Nøddesbo. I målet er Tom Jensen på sine bedste dage en fortræffelig målmand. Tom får i næste sæson konkurrence af Bjerringbros målmand Jan Tromle Nielsen, som har skrevet kontrakt med Tvis.

Med sidste weekends storsejr over Otterup ser det ud til at HSH`s spillere er kommet sig over de to foregående kampes pauvre indsats. Der er ingen tvivl om, at spillerne vil gøre alt for at vise hjemmepublikummet, at de vil fighte og gøre alt for at bibeholde en slutspilsplads.
Der har i ugens løb meldt sig småkader hos flere af spillerne, men det er sandsynligvis kun Mads Kiib, der vil være tvivlsom til søndagens opgør.

Kilde: aalborg-hsh.dk.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret