Ulven åd Draginderne

Inden dagens returkamp i Ikast var det nok de færreste, der alvor troede, at Team Tvis Holstebros kvinder kunne true FC Midtjyllands føring på 25-19 fra den første semifinale. Og lad det være sagt med det samme: Spændende blev det aldrig. Ulven spiste Draginderne bid for bid og endte med en sejr på 31-28 (17-12) efter at have ført hele kampen.

Som i pokalfinalen og i den første semifinale er den store forskel på de to jyske hold fysikken. Mens Team Tvis Holstebro havde vanskeligt ved at lave mål i angrebsspillet, var der nærmest åbent hus i det vestjyske forsvar i store dele af kampen. Når holdet dækkede 6-0 kunne Midtjyllands skytter Line og Stine Jørgensen bombe boldene i kassen, og når man forsøgte med et mere offensivt forsvar var der for meget plads til Nycke Groot og til Susan Thorsgaard på stregen.

På trods af at finalepladsen allerede var uddelt ved pausen, blev Team Tvis Holstebro ved med at spille med alt, hvad de havde i anden halvleg. Efter at have været bagud med 29-23 udnyttede holdet Midtjyllands fejl og kom på 30-28 med 2 minutter igen. Desværre brændte Draginderne et par fri chancer på den velspillende Sabine Englert i slutfasen og kampen sluttede 31-28.

Nu venter to bronzekampe mod Viborg eller Esbjerg og to EHF-cupfinaler mod Rostov fra Rusland. Heldigvis er der ingen ulv med i spillet i disse metalkampe