Udvisningerne sponsoreret af PRO|LEX Advokaterne

Bjerringbro Silkeborg trak sig bedst ud af udvisningsorgiet i Jysk Arena i den fjerde slutspilskamp. Selvom hjemmeholdet var foran hele kampen og flere gange med indtil fem mål var kampen aldrig helt lukket. BSV kunne dog i det tiende forsøg trække sig sejrigt ud, 26-24.

At kampens dommere fik brug for både anden og tredje fløjten lå i luften, da gæsterne allerede i første forsvar måtte i den sorte bog med en advarsel efterfulgt at en udvisning til BSV i den anden ende. BSV kom også først på tavlen og kom ligeledes foran med to inden gæsterne puttede den første ind.

De to hold fulgtes pænt ad igennem kampens første ti minutter, men mens det var angrebsspillet der haltede for BSV, var chancerne der for TTH, men afslutningerne var læst dage før af Søren Rasmussen som langt inde i kampens første halvleg lå over 50%.

Mens kampens udvisninger sad nærmest krampagtigt på de to dommere tydede noget på, at de havde glemt det røde kort derhjemme. I en kontrasituation, hvor Patrick Wiesmach har en friløber følger Sebastian Skube med og har kontakt med højrefløjen. Kampens dommere lod dog ikke sponsoren af det røde kort få noget for pengene, men sendte i stedet Wiesmach to minutter på bænken for film.

Herefter kom hullerne i TTHs forsvar og hjemmeholdet kom kortvarigt op med 12-7, inden flot moral fra dragerne sneg TTH ind på hjemmeholdet. Begge hold havde chancerne i første halvlegs afslutning, men en fejlaflevering fra Markussen sørgede for at intet var tabt ved stillingen 13-11 ved pausen.

Anden halvleg startede som den første, en slynget albue fra Michael Knudsen i angrebet sad lige til tindingen af Søren Tau og den rutinerede BSV spiller måtte dermed ud på bænken. TTH fik dog ikke udnyttet chancerne, men faldt tilbage til vane skuddene, hvor Søren Rasmussen var godt forberedt.

End ikke da BSV efter otte minutter af anden halvleg havde tre udvisninger formåede TTH af hente ind på hjemmeholdet. Sløsede afslutninger sørgede for at det nærmeste TTH kom var et mål og da Michael Knudsen med under et minut igen scorede til 26-24 blev kampen lukket.

Målmandspræstationen blev desværre afgørende i dag, og den duel vandt Søren Rasmussen med længder. Det gjorde det svært for gæsterne, der heller ikke i andet forsøg sikrede semifinalen.

Dagens Drage går i dag til Anders Oechsler. På trods af to udvisninger kæmpede Anders en god kamp og faldt ikke i fælden med Michael Knudsens svinske tricks. Samtidig ses det sjældent at BSV holdes på blot 26 mål med så få redninger som gæsterne havde i dag.

Sejren til Kapitalalliancen sender dem a’point med Team Tvis Holstebro på førstepladsen i pulje 1. Skjern der stadig ikke på tre point ligger sidst, mens SønderjyskE pludselig lister sig i nærheden af toppen med fire point. TTH skal finde takten igen lørdag mod netop SønderjyskE for ikke at skulle kæmpe om semifinalepladsen i den sidste kamp mod Skjern.