Ubesejret

Jonas Hansen, TTH-KIF, 2013. Foto: hfoto.dk

Med uafgjort ude mod HCM Constanta kan Team Tvis Holstebros herrer kalde sig ubesejrede vindere af EHF Cup gruppespillets gruppe B.

Dagens kamp i Rumænien havde ingen betydning for TTH’s placering i gruppen og da vestjyderne var bagud 21-15 ved pausen, kunne det se ud som om spillerne var lidt rigeligt bevidste om det faktum. I anden halvleg var vestjyderne bedre med og med mindre end 30 sekunder igen kunne Patrick Wiesmach udligne til slutresultatet 34-34.

Kampens sidste sekunder bød på to udvisninger til TTH, en del palaver mellem de rumænske værter og dommerne samt et frikast efter tid, som en velspillende Rasmus Lind snuppede. Med de to udvisninger nåede TTH op på otte udvisninger i kampen mod tre til værterne – så umiddelbart skulle man ikke tro at de havde noget at brokke sig over.

Jonas Hansen var tilbage imellem stængerne efter en skadesperiode og med Michael Damgaard ude i længere tid, er der i den grad brug for alle gode kræfter når metallerne skal fordeles over de næste uger. TTH er som bekendt fortsat med i kampen om tre sæt medaljer. Således gav træner for 2.-holdet, og Årets Drage 2004, Rene Bach Madsen igen et nap med i forsvaret i dagens kamp. I angrebet var målene pænt fordelt – Jonas Larholm og Patrick Wiesmach delte topscorerværdigheden med seks mål hver.

I kvartfinalen kan TTH se frem til at møde enten svenske Eskildstuna, slovenske Gorenje eller grønne Skjern Håndbold.