Slutspillet indledt med stryg til de grønne

Et yderst velforberedt TTH mandskab tog to velfortjente point med hjem fra de grimme grønnes hjemmebane. Det blev til en sejr på 27-33, som særligt blev grundlagt i forsvaret og hos Sebastian Frandsen i målet.

Skjern hang på helt indtil 7-7, hvorefter “lillebror” også åbnede lidt op i angrebet. Det næste lille kvarter blev vundet 3-7 af de hvide gæster, så stillingen til pausen var 10-14.

I anden halvleg virkede Skjern stækkede, hvorfor det var særligt vigtigt, at 7 mod 6-spillet ikke rigtig gav pote for de grønblusede. Da Aaron Mensing bombede endnu en bold i netmaskerne til 17-23 efter ca. 45 minutters spil, var slaget om Vestjylland næsten i trøjetasken. Skjern sneg sig kortvarigt op på minus fire med seks minutter igen, hvilket dog igen blev straffet af de hvide gæster, som leverede en fornuftig holdpræstation.

Meget tyder desværre på, at endnu et navn blev føjet til skadeslisten, da #4 Christoffer Cichosz måtte støttes fra banen og tage plads bag bænken efter – hvad der ligner- et vrid i knæet. Til gengæld udfyldte Odinn Thor Rikhardsson til fulde tomrummet efter Christian Jensen med 6 mål på 6 forsøg fra højrefløjen. Hans hidtil bedste kamp i den hvide trøje, og et godt varsel for slutspillet. Glædeligt er det også, at Mathias Porsholdt var i fuldt vigør efter sin skadespause med 2 mål og mange minutter i forsvaret.

De hvide drager kan nu med samlet tre point se frem mod det næstsidste opgør mod Skanderborg. TTH topper pt. slutspilsgruppen, hvilket dog kan ændres, når Skanderborg søndag har haft besøg af Aalborg.