Skal vi tage den udenfor, efter kampen

Sjældent har stemning været så meget på kogepunktet, som blandt de 3250 tilskuere i Gråkjær Arena Holstebro her til aften. Desværre var der ikke valuta for pengene, og TTH tabte til Skjern med 24-30.

Der findes dage, hvor håndbold er sjovt, alt bare fungerer og spillet er i højsæde. Lokalderbys er ikke kendt for dette, og specielt ikke i dag. Det var tydeligt, at der skulle slås for hver en centimeter, og det blev der. Desværre havde TTH ikke kræfterne til mere en 15 minutters spil.

Kampens indledning var intens, og første mål blev sendt ind efter 3 minutters spil. Dette var dog første og eneste gang TTH var foran. Skjern spillede lange, dræbende angreb, som de gør det bedst. Det var tydeligt hårdt for det meget svækkede TTH mandskab.

TTH hang dog på til stillingen 6-6, hvorefter afslutningerne ikke fik 100% og forsvarsspillet ligeledes faldt 5%. Det går bare ikke mod Skjern. De grimme grønne kunne dermed trække fra.

Slagsmålet fortsatte dog, og efter godt 25 min. spil kom kampens måske mest omtalt 3 minutter. Balling trækker langt mod venstre i angrebet, og Daniel Svensson trækker en albue op i hovedhøjde. Fortjent rød kort, til den netop tilbagevendte grønne.

Her efter var stemningen på kogepunktet, da Svensson forsøgte at søge tilflugt bag dommerbordet var Klavs Bruun efter ham. Der var generelt flere episode i første halvleg, hvor selv Asbjørn Riis nok havde kaldt en “ahh, ro på”.

Gæsterne kunne dog desværre gå til pause oppe med 9-13 og TTH lignede et slagent hold, endnu mere en tidligere.

Luften gik af ballonen efter 10 minutter af anden halvleg da Skjern kom foran med 11-19. Dette hindrede dog ikke Rene Rasmussen i at hentyde, at en kamp yderligere skulle kæmpes efter kampen mellem ham og de lokale tilskuere.

Med 15 minutter igen, forsøgte Klavs Bruun sig med den unge Simon Gade på mål. Dette havde meget succes, da han reddede 4 ud af de første 5 skud og skubbede dermed lidt håb tilbage i de hvide.

Skjern fortsatte dog ufortrødent, og det lignede en overgang en afklapsning svarende til den første kamp i Skjern. TTH fik dog lov, at pynte på det og afslutter sæsonen ’14/’15 med 5 nederlag på en måned.

Kampen var samtidig Rasmus Linds sidste på hjemmebanen i Gråkjær Arena.Mandender har gået gennem tyk og tyndt med klubben har nu blot den symbolske kamp i Brøndby tilbage.

Dagens drage kunne nemt have været givet for offensive kvaliteter og fighter vilje, men når man som 18-årig træder ind i en stop fyldt arena, nede med otte mål og spiller uimponeret som Simon Gade gjorde i dag, er man svær at komme udenom. Simon tager derfor sin første, af forhåbentlig mange, som Dagens Drage.