Sikker måde at få pulsen op!

Jonas Hansen, TTH-GOG

“Det er det der trækker tilskuere  til og gør det sjovt”, sådan svarede Patrick Westerholm, da han efter dagens kamp blev bedt om at afgøre kampene lidt tidligere. Det går dog fremad, i dag faldt den afgørende scoring med hele to sekunder igen. Endda under 48 timer efter afgørelsen på Pokaldramaet mod Aalborg.Begge halvlege var mere eller mindre ens opbygget. TTH koncentrerede sig i ca. 15 minutter og bragte sig i denne periode stort foran med henholdsvis 1-5 og 10-14 i første og anden halvleg.

Derefter begynde gæsternes skud at blive ukoncentrerede og de to keepere fra Skanderborg kom dermed til at se rigtig gode ud. Kristoffer Laursen med 42% og Bertram Ubling med 43%. Heldigvis ville Jonas Hansen også vise, at han kan agere plankeværk og sluttede på fremragende 48%.

TTH var med tre minutter igen foran med fire mål, men fire meget effektive angreb af Skanderborg og Cigaræsken lugtede point. Heldigvis brugte Patrick Westerholm timeouten godt og gad vide om ikke Krikau har stået og skreget “BALLING, BALLING og BALLING”.

Dagens Drage bliver med to top halvlege Jonas Hansen, som havde både de redninger han skulle, samt flere af ekstraordinær karakter.