Peter Balling, Peter BALLING og så Final4

60 minutter + 2*5 minutter ekstra + 2*5 minutter ekstra ekstra. Så længe skulle der gå inden den fjerde og sidste Final4 deltager var fundet og det blev med Team Tvis Holstebro. To gange lå den lige til højre hånden for Aalborg, men Peter Balling og Simon Gade sørgede for, at TTH for andet år i træk skal spille Final4.

Jeg frygtede i går at falde i søvn, eller faktisk mest at vågne her til morgen (fredag). Jeg frygtede at jeg faktisk var gået i seng efter 40 minutter ved stillingen 18-25 og vågne i dag, hvor sejren blot var en drøm (eller finde video af min lille sejrsdans på de sociale medier). Gu’ske’tak’og’lov var det dog sandt. TTH er med d. 6-7. februar 2016 når der spilles om pokalen.

Kampens indledning var tæt og de to hold fulgtes ad til stillingen 4-4. Herefter fik nordjyderne levet op til deres svage favoritværdighed og gik til 4-8. TTH havde store problemer, specielt forsvars mæssigt, hvor Sander Sagosen fra Aalborg fik hjemmeholdet til at ligne kegler.

Peter Balling var efter et kvarters spil eneste TTH spiller på måltavlen, men så tjekkede Jac Karlsson heldigvis også ind. Dermed kunne hjemmeholdet holde fast indtil pausen. Desværre var der store problemer for såvel målvogterne som fløjene, som præsterede langt under niveau i kampens indledning.

Hjemmeholdet holdt dog ved og var utroligt nok blot nede med 14-16 ved pausen.

Anden halveg startede som den første med Aalborg i en klar overhånd, mens hjemmeholdet hang efter. Gæsterne øgede føringen og var efter næsten 45 minutters spil oppe med syv mål ved stillingen 18-25, hvor flere tilskuere begyndte at forlade hallen.

Herefter viste den smalle Aalborg trup, hvad de har præsteret flere gange i løbet af sæsonen. Sander Sagosen, Emil Berggren og resten af holdet faldt i tempo og kombineret med, at hjemmeholdet ændrede forsvarsformation hentede hjemmeholdet i de næste 14 minutter 6 mål.

Aalborg havde chancen for at afgøre det med 15 sekunder igen efter flere brændte chancer fra hjemmeholdet. En ung mand/ dreng ville det dog anderledes, den unge Simon Gade viste i kampens sidste kvarter at alder blot er et tal. Han snupper den sidste afslutning fra Aalborg og giver TTH chancen for at udlignede for første gang siden 4-4.

Westerholm tog timeouten og lagde op til at der skulle scores. I Aalborgs timeout var hovedpunktet “Det kommer fra Balling og højre siden må IKKE komme til afslutning”. Emil Berggren kom dog på mellemhånd, så Peter Balling kunne bringe kampen i forlænget spilletid ved 29-29.

De første 2*5 minutters overtid var meget jævnbyrdige og Simon Gade formåede igen at redde TTH i det døende sekund og sendte kampen ud i yderligere 2*5 minutters spilletid. Tilskuerne fik VIRKELIGT noget for deres 130 kroner.

Anden omkamp var indledningsvis rodet, men TTH holdt ved og trak fra. Da Simon Gade fortsatte sit storspil var kampen med fire minutter igen afgjort! Han afsluttede kampen med en 100% redning og sendte dermed Aalborg nord på med blot røde øre.

i kampens indledning manglede der lederskab af alle andre end Peter Balling og dette er svært at komme ud over i kampen om dagens drage. Jac Karlsson viste lidt af sit værd og unge Simon Gade bejlede til titlen, da han i løbet af kampens sidste 1/4 og overtiden lykkedes med at overgå den tidligere topmålmand i den tyske liga, Palika.

Men med 14 mål, et utal af frispilninger, en fornuftig forsvars kamp og ikke mindst en fanden i voldsk hed som sjældent set, selv når tingene var svært henviser præstationer som normalt vil give en dagens drage til andet trin.

Vi er sågar i tvivl om der stadig runger et “BALLING” i Gråkjær Arena her dagen derpå. Den knægt har kaliber og er virkeligt steppet up, når det er mest nødvendigt!