Sejr på Sydfronten

Det var med bange anelser, at Flammens udsendte trådte ind i Tønder Sports- og Fritidscenter til ligakampen mellem TM Tønder og Team Tvis Holstebro. TTH havde i sæsonens første kampe mod to andre sydjyske hold, KIF og SønderjyskE, kun fået et point, og da der samtidig gik rygter om Tønders lille og intense hjemmebane, lurede der en overraskende hjemmesejr rundt om hjørnet.

Nervøsiteten forsvandt imidlertid, da Flammens udsendte fandt sig til rette sammen med en håndfuld TTH-fans på balkonen på første sal i den lille hal, og stillingen var 6-12 efter 20 minutter. Der var stor koncentration på banen og uden for banen kunne TTH-fansene sagtens følge med sønderjyderne.

Martin Hansen og Jonas Porup gik forrest i angrebet og Torbjørn Bergerud i målet og 6-0- forsvaret fungerede bedre end i sidste kamp mod SønderjyskE. Tønder gav dog ikke op, og ved pausen havde sønderjyderne reduceret til 11-14.

Straks i anden halvled bragte TTH sig foran 11-16, men en række tynde udvisninger, ukoncentreret spil og flotte fløjscoringer fra Tønder betød, at hjemmeholdet pludseligt havde udlignet til 18-18.

Nu vågnede Tønderhallen op, men TTH fik hurtigt decibelniveauet ned igen, da holdet med knivskarpe kontraer fra Magnus Bramming og Kasper Kildelund og med Jac Karlsson som dirigent bragte sig foran med 19-26. Godt at se, at køligheden fra de seneste sæsoner ikke er forsvundet.

Trods udfald undervejs i kampen kunne TTH således i sidste ende tage en sejr på 24-29 med hjem fra Sydfronten. I øvrigt uden at Victor Östlund kom på banen. Flammens udsendte kunne ånde lettet op og glæde sig over sæsonens første sejr.