Op af bakke

Magnus Bramming, TTH - MTH, 2013. Foto: hfoto.dk

Pokalfinalen i søndags virkede langt væk i dagens nederlag på 29-24 i Skjern. Man kunne have håbet og troet på tømmermænd i Skjern-lejren, men det virkede mere som om de ikke var ramt af dem endnu.

Dragerne lignede, at de var mere ramt af weekendens Final4 nederlag. Første halvleg var en lang tur op af en meget stejl bakke. Der manglede vilje, gå på mod og tro på egne evner. Faktisk kan semifinalen mod Aalborg gengives, bare med modsat fortegn.

Eneste lyspunkt var Peter Balling, som formåede at drive gæk med Skjerns målmænd, som da de troede de havde luret ham, skiftede side på sine skud. Magnus Bramming spillede også en okay angrebs kamp, men havde store problemer forsvarsmæssigt.

Skjern gik derfor fra 9-7 til 16-11 på 12 minutter og kampen var dermed afgjort ved pausen.

Anden halvleg lignede ligesom første ikke en kamp mellem ligaens formentlig to bedste hold. Skjern var midt i halvlegen oppe med 9 mål inden TTH bestemte sig for, at møde op til aftenens kamp,

TTH kunne dermed med 3 minutter igen være kommet på 3 mål op til hjemmeholdet, men symptomatis skød Jonas Larholm langt over målet.

Titlen som dagens drage gjorde samtlige drenge et ihærdig forsøg på at undgå. I dag gjorde Magnus Bramming dette dårligst og tager dem både titlen som kampens TTH vice topscorer og dagens drage med 7 mål, og et reelt forsøg på gejst.