Hvad skal vi med Kasper Hvidt!

Jonas Hansen, TTH-GOG

Sjældent vinder nogen over KIF Kolding København, men endnu mere sjældent vinder nogen med otte mål. TTH var i aften på besøg i Brøndby Hallen og Jonas Hansen spillede en af sine bedste kampe i TTH trøjen, da de vandt ude 23-31.

Stort set hele vejen rundt på de orange-klædte TTH spillere blev der “stepped-up”, men specielt Jonas Hansen som stod med en næsten fire gange så høj rednings procent som Kasper Hvidt (41%). Kombineret med Morten Nyberg i topform var KKK magtesløse.

Kampens indledning var lige, og bar præg af de tidligere kampe mod fusions klubben. KKK var efter 15 min. spil foran med 5-3, men mål af Allan Damgaard, Morten Nyberg og Jakob Green satte gang i en god TTH periode, hvor Hvidt ikke var i nærheden af noget.

Udeholdet gik derfor fra at være nede med to mål, til ved pausen at være foran med 8(!) mål. Alt så ud til at ville lykkedes for hjemmeholdet, hvorimod KKK som intet havde været i nærheden af de seneste 15 min, men stadig holdt fast i Hvidt på målet.

Stefan Hundstrup fik dog en tidlig pause, da han efter netop 6 min. lander uheldigt efter en kontrachance som gav straffekast. Stefan Hundstrup kom ikke ind mere i kampen, og lignede ikke en der kommer til at spille mere i ’13.

Første halvleg blev beskrevet som “en træningssession med hvide kegler”, hvor TTH udspillede “verdens stjernerne” fra KIF Kolding København.

Fra anden halvlegs start virkede TTH befippede og en offensiv satsning i Kolding forsvaret, med Rocas fremskudt fik sat tempoet væsentligt ned på TTH angrebet. KKK var oppe på at være nede med 4 mål ved 18-22, og havde straffekast nummer 4, efter Rocas havde scoret på 3.

Jonas Hansen viste dog endnu engang, at han er en af danmarks bedste målmænd fra 7 meter pletten, og 2 hurtige scoringer af Wiesmach og Allan Damgaard  sørgede for at TTH igen kom igang. Morten Nyberg kom igen på banen, og der kunne selv en velspillende Søren Westphal intet stille op.

Selvom TTH slappede lidt af til sidst endte anden halvleg uafgjort, da Magnus Bramming scorede på et straffekast efter tid.

Otte udvisninger til TTH ligner en hårdt spillet kamp, men dette var dog ikke tilfældet, Torsten Laen lignede dog ofte en der nød gulvvarmen i Brøndby Hallen, hvilket også i anden halvleg blev takseret til angrebs fejl fra KKK stregen.

Kampen om dagens drage var tæt. Stort set alle spillere fra gæsterne kæmpede med om titlen. Kun Johan, Jakob T. og Simon B. er ikke inde i kampen om titlen i dag, men Jonas Hansen må for sin imponerende præstation tage titlen, tæt forfulgt af Morten Nyberg.

Allan Damgaard viste dog også til slut i kampen, at han igen er en mand man kan regne med når spillet ser ud til at være gået i stå, og dette skæmmes kun af den tredje hårdt dømte udvisning.