Hæsligt på heden

Team Tvis Holstebros damer havde en hæslig lørdag på heden, hvor vicemestrene blev slået sikkert af mestrene fra FC Midtjylland.

Alle håndboldøjne er i disse dage rettet mod Boxen i Herning, hvor Klaus Thomsen og resten af de danske herrer spiller om EM-guld. Det kan Team Tvis Holstebros damer være godt tilfreds med, for det så ikke kønt ud da de lørdag besøgte Ikast-Brande Arena, 12 km. fra EM-epicenteret.

TTH havde igen problemer i angrebet og formåede kun at score seks mål i første halvleg, mens FCM scorede 15 gange. I anden halvleg gav midtjyderne profilerne pause og holdt nogle lange scoringspauser. Det gav vestjyderne mulighed for at pynte lidt på resultatet. Kampen sluttede 21-16.

Niels Agesen havde på forhånd afskrevet dagens kamp og midtjyderne var da også bedre i alle spillets faser. Det lykkedes dog TTH at holde FCM nede på 21 mål og det er et lille lyspunkt, selvom der aldrig var tvivl om kampens udfald.

Næste opgave for damerne er bundproppen Sønderjyske og der skal point på kontoen, hvis TTH skal holde fast i top fire. I morgen kan Team Esbjerg overtage fjerdepladsen med en sejr over Vejen.