Fynsk forår

TTH kom flyvende ud efter VM-triumfen. I Gudme førte dragerne hele vejen og vandt en sikker sejr på 30-35 over GOG, der havde fire VM-vindere på holdkortet.

Trænerduoen Søren Hansen og Claus Uhrenholt havde brugt pausen i januar fornuftigt. Den sløje afslutning i december med to nederlag og mange skader var ikke længere et tema. Holdet var 100% klar til at møde Danmarks bedste hold. Et defensivt 6-0 forsvar holdt de hurtige GOG-spillere i skak, og Sebastian Frandsen i målet leverede den ene 100%’sredning efter den anden. Samtidig fik Christian Jensen en fremragende debut for hele Danmarks Bondehold med 6 mål på 7 forsøg. I angrebet spillede TTH relativt smalt. Det viste sig at være fornuftigt, for Allan Damgaard, Aaron Mensing, Kay Smits og Jonas Porup holdt et fint niveau kampen igennem. Så gjorde det mindre at en del bolde blev smidt væk i kontrafasen.

Frandsen reddede GOGs fem første forsøg og fra 0-3 gik TTH til en pauseføring på 11-14. I pausen kunne man frygte, at GOG ville komme ud som lyn og torden efter pausen, men TTH forhindrede uvejret ved at holde fat i konceptet med et solidt 6-0 forsvar og tålmodige angreb krydret med store redninger fra Frandsen. Det betød, at vestjyderne førte 21-28 efter 50 minutter og endte med at køre en sikker sejr hjem på 30-35.

Vidunderlig start på de afgørende kampe i grundspillet. Top 4 ser ud til at være inden for rækkevidde trods skader til Porsholdt, Meklenborg og Enderleit.