Flot fjerdeplads

For første gang nogensinde forlod TTH en bronzeserie uden metal. Tidligere havde vestjyderne vundet bronzekampe over GOG, KIF og Skjern ved DM og over Göppingen i EHF-cuppen, men denne gang gik den ikke trods en heroisk fight over de tre kampe.

Nederlaget på 33-29 (17-14) mod grundspilsvinderne og storfavoritterne (odds 1,40) fra GOG kom dog ikke som et chok. Inden kampen blev det meldt ud, at Jorn Smits, der har spillet en vigtig rolle i de seneste kampe, var ude med corona, og at spillerne ikke havde kunnet træne ordentligt på grund af coronaisolation. Samtidig var spillerne slidte efter den hårde sæson med mange skader, og anfører Christoffer Cichosz var fortsat ude med en skade.

Trods de hårde odds fulgte TTH imidlertid fint med i begyndelsen. Det succesfulde 7 mod 6 spil fra anden semifinale blev fortsat med nye variationer, der blandt andet bragte Mathias Porsholdt til scoringer fra stregen. I anden del af halvlegen gik GOG imidlertid fra 8-8 til 14-9, men i det sidste sekund inden pausen reducerede Jeppe Hauskov  til 17-14 på en vidunderlig scoring efter et have drejet en omgang rundt i luften og skruet den ind. TTH var med endnu.

I anden halvleg løb GOG desværre fra TTH, da fejlene i angrebet blev flere, Aaron Mensing ikke fik indstillet skudarmen ordentligt og hverken Sebastian Frandsen eller Rickard Frisk havde en god dag i  målet. Med 15 minutter tilbage var stillingen således 27-20, og kampen syntes afgjort. Men som så ofte før i sæsonen viste vestjyderne en fantastisk vilje. Et par redninger af Frandsen og et par lette scoringer på tomt mål gjorde, at det pludseligt stod 27-25. Tættere på kom bondeholdet desværre ikke. Et par fejl i angrebet og en udvisning for brok til Porsholdt blev straffet af fynboerne, der igen kom i teten med 32-26.

Herefter resignerede de trætte vestjyske krigere, og Søren Hansen lod den unge garde komme til fadet. Det udnyttede Nicklas Graugaard med en redning, Johan Kofoed og ligadebutanten Rasmus Ravn Pedersen med scoringer og Emil Jensen med en flot frispilning til Jesper Munk, der igen var sikker på stregen.

Kampen sluttede 33-29, og de skuffede TTH-spillere måtte se de gule fra Gudme få bronzemedaljerne om halsen. Når skuffelsen har lagt sig, kan spillere, trænere, ledere og tilhængere dog glæde sig over en flot sæson, hvor holdet trods skader og modgang har vist flot spil og en god moral, der lover godt for den kommende sæson. En flot fjerdeplads.