Bjerringbro-Silkeborg – Team Tvis Holstebro 30-31 (14-12)

Så blev det alligevel til grillkylling i Ørnereden! Med Peter Nenadic i front fik Team Tvis Holstebro vendt kampen i anden halvleg, så Heino Holm Knudsen med godt et minut igen kunne sætte den sidste scoring ind til slutstillingen 30-31. Midtvejs i første halvleg var der ellers ikke noget der tydede på en TTH-sejr. Hjemmeholdet BSV førte med seks mål, men inden pausen var den føring reduceret til to. Efter 41 minutter havde TTH sin første føring, men BSV kom igen. Det slog dog ikke luften ud af Dragerne, som trak det længste strå i en tæt afslutning. Det, der lignede en pointfattig periode, har med aftenens sejr og udesejren over Nordsjælland Håndbold udviklet sig til noget, der slet ikke er så ringe endda. Kampen i tal.

Mål for BSV: Fredrik Petersen 8 (3), Rasmus Lauge 5, Jesper Ahle 5, Simnon Kristiansen 4, Mads Nielsen 4, Dennis Kirkegaard 2, Kasper Nielsen 1, Goran Kozomara 1.

Mål for TTH: Petar Nenadic 9 (1), Søren Hansen 5, Nikolaj Mehl 4, Thomas Skoglund 4, Heino Holm Knudsen 3 (1), Michael Damgaard 2, Søren Tau 2, Joacim Ernstsson 2 (1).

Udvisninger: BSV 5, TTH 4.

Diskvalifikation: Mathias Madsen, BSV (tre udvisninger, bl.a. efter en hård tackling af Joacim Ernstsson).

Dommere: Anders Birch, Dennis Stenrand.

Tilskuere: 1.624