Skindet på næsen

Den 15. september 2021 skrev vi et indlæg med titlen ‘Et helt hold skadet’. På dette tidspunkt var Jonas Gade og Frederik Tilsted lige blevet skadet, så der var syv ukampdygtige spillere i alt. På dette tidspunkt havde holdet vundet to sejre i tre ligakampe og var stadig med i pokalturneringen efter sejr over HØJ og i EHF European League efter sejr over Trebnje. I denne situation vurderede vi, at hvert point den næste måned ville være en gave i ligaen og at det ikke var realistisk at avancere i Europa. Hvordan gik det så med vores vurdering?

Som forventeligt røg TTH ud af European League til de stærke portugisere fra Sporting. I ligaen er det blevet til tre sejre og fire nederlag, og holdet ligger på en aktuel syvendeplads. Det er ganske godt gået. Holdet har beholdt skindet på næsen, og der er kun fire point til fjerdepladsen, der giver point med over i slutspillet. Sejrene er kommet mod Ringsted, Nordsjælland og Kolding, mens det er blevet til nederlag mod Fredericia, SønderjyskE, Skanderborg Aarhus og Lemvig-Thyborøn. Samtidig er Mathias Porsholdt, Christoffer Cichosz og Jonas Gade tilbage i spil.

Nu venter en landsholdspause til 10. november, hvor Aalborg venter i pokalturneringen, hvorefter der er hele ni ligakampe inden jul. Her er der forhåbentligt flere spillere til rådighed, og kravet er flere sejre end nederlag, så holdet står solidt i top 8 inden landholdspausen i januar.

Ingen kampe er dog lette i denne sæson. De formodede bundhold Ringsted, Lemvig og Skive har overrasket stort, og med to direkte nedrykkere i denne sæson er mange etablerede hold i fare. Det bliver meget spændende!