2 minutters rodekasse på Vest

Dette var den første betydningsfulde kamp for hjemmeholdet i denne sæson. Modstanderne havde allerede prøvet alvoren, da de slog “Team Grundfoss”. Og inden lå det fast at vinderen skulle møde Skjern på hjemmebane.

Kampen startede stille og roligt. Begge hold kom lidt famlende fra start, hvilket betød at holdene stod fuldstændigt lige i starten af kampen. Tom Jensen viste klasse da han pillede 2 kontra´er for at holde 5-5 efter 14 min. I de sidste 10 minutter af halvlegen var det ikke kun spillerne der famlede, nu ville dommerne ogå være med. Der fløjtet og viftet med fingrene som sjældent set. Dragerne trak dog det længste strå, trods 3 x 2min i denne halvleg mod 1 til FHK, og gik til pause med 10-9.
Hjemmeholdet startede den sidste del af kampen en mand i undertal da Nødde havde fået fingrene af dommereparret. Det, og flere udvisninger, medvirkede til at FHK trak fra og førte i en længere periode med 2 mål. Ikke kun hjemmeholdet fik udvisninger, også FHK måtte opleve frustrationerne ved at få smidt mistænkelige udvisnger i hovedet. 2. halvleg blev en meget intens fight af begge hold, ikke mindst fordi kampen var åben helt til slut. Stemningen på Vest steg i takt med udvisninger. I 1. halvleg var det Tom Jensen der havde holdt hjemmeholdet inde i kampen. Jan “Tromle” Nielsen kom på banen hurtigt i 2. halvleg og viste også klasse i rammen. Aron K. gjorde, med vigtige scoringer, sit til at dragerne skulle sejre. Mod slut var temperaturen på kogepunktet og stillingen fortsat tæt. TTH kom dog foran med 3 da der manglede 5 min. FHK kom igen, men René “Youngbas” Madsen viste modet og klassen da han afgjorde kampen med 3 min igen. Først scorede det unge håb, og i det næste angreb begik FHK straffe mod ham. TTH førte derfor med 2 med 1 minut igen. FHK kunne ikke passere Tromle og dragerne vandt kampen 24-22.
Kampen var en noget rodet affære ikke mindst pga. de mange udvisninger, 14 stk i alt. Også her vandt TTH, nemlig 8-6.

Målscorerne:
Martin Kristensen og Erik Hucko 6 mål, Aron Kristjansson 5, Jesper Stenholt 4 (3), Jesper Nøddesbo 2 og René Madsen 1.

Dagens Drage: Tom Jensen, var ene mand skyld i at dragerne førte ved pausen istedet for at være nede med 4-5 mål.