Halvt fuldendt

Halvdelen af kampene i herreligaen er nu spillede. Alle hold har mødt hinanden én gang, så det må nu være tid til en evaluering. Overordnet set er det gået, som vi forudsagde allerede tidligt på sæsonen. Slutspilsholdene i top 8 er således på plads: det drejer sig om de sædvanlige 6 (KIF, Skjern, Aalborg, TTH, Aarhus og BSV) og de to opkomlinge SønderjyskE og GOG, der må siges at være sæsonens positive overraskelser indtil videre. I bunden er det stadig et åbent spørgsmål, hvem der rykker direkte ned. Dog har Skanderborg overrasket positivt og ligger i ingenmandsland på niendepladsen.

For Tvis Holstebros vedkommende har første sæsonhalvdel været særdeles tilfredsstillende rent pointmæssigt. Med 18 point for de første 13 kampe ligger holdet på en delt fjerdeplads. Holdet har ikke smidt point til bundholdene og ikke tabt med mere end fire mål til de andre tophold.

Det må være ambitionen for anden halvdel af sæsonen at ende i top 4 og dermed tage point med over i slutspillet, hvor alt som bekendt kan ske.