Vi spiller kun 30 minutter – ik’?

Dette var dagen, hvor TTH endelig gæstede Atletion i Århus. Flammen var omtalt i kampprogrammet, og der var mange sindige vestjyder blandt de fremmødte – lige lidt hjalp det.

Dette var dagen, hvor TTH endelig gæstede Atletion i Århus. Flammen var omtalt i kampprogrammet, og der var mange sindige vestjyder blandt de fremmødte – lige lidt hjalp det.
Da dommerne fløjtede op til dans, fulgte de to hold meget flot ad. TTH havde teten med 9-11, men formåede ikke at holde føringerne lang tid. Michael Bruun i målet startede flot ud og der blev spillet fornuftigt angrebsspil – man gjorde det ikke sværere end det var. Lidt uheldigt var dragerne bagud ved pausen efter en fornuftig halvleg, hvor man hele tiden havde på fornemmelsen af, at dragerne havde et ekstra gear og bruge til de sidste 30 minutter. Dette til trods for at Dennis K måtte udgå med end skade efter cirkus et kvarter – Forsmoo tog over på fløjen. Samtidig var Erik Hucko ikke med i truppen pga. en skade.

Hvad der gik galt i pausen vides ikke. GF ændrede ikke spilkoncept og TTH så heller ikke anderledes ud end i første halvdel. Et eller andet var der dog galt! Hjemmeholdet startede, som fyr og, sjovt nok, flamme og tæmmede de modløse drager. Inden undertegnede havde set sig om, var GF foran med 5, og det blev yderligere udbygget. Værst så det ud ved 27-20. På dette tidspunkt ville det være dejligt, hvis man nu kunne skyde skylden på dommerparret, men det var ikke muligt.

De dømte en fornuftig kamp, på trods af en situation, hvor Micke “Anja Andersen” Næsby (og ja jeg hentyder til den forbudte finger), stødte sammen med Rene Madsen. Madsen falder til gulvet efter at have fået en albue eller skulder i hovedet af Næsby – om det var forsætligt skal ikke kunne siges, men Madsen var i høj fart. Her burde dommerparet fløjte af, men istedet giver de GF kontramuligheden. Normalt skulle man synes at når en spiller ligger og tager sig til hovedet efter et sammenstød, så stoppes spillet uanset situationen. Nok om det.

Alt i alt burde dragerne vide at en håndboldkamp varer 60 minutter og ikke det halve. Lars Rasmussen og Michael Bruun i målet var de to eneste der kunne være tilfreds med den overordnede indsats i aften. Sidst nævnte fik ingen hjælp, i en 2. halvleg, hvor TTH-spillerne pludselige ikke ville spille som et hold og valgte de forkerte løsninger. Lars Rasmussen er valgt, som dagens drage efter en yderst effektiv indsats. Han vidste præcis, hvad vej bolden skulle, og viste at han er yderst præcis fra venstrefløjen.

Disse var ordene, en dag, hvor det bestemt var det bedste hold der vandt i Århus.