Ung topscorer til draginderne

Den 20-årige Amalie Wichmann havde oprindeligt tegnet kontrakt fra den kommende sæson, men skifter nu med øjeblikkelig virkning til Team Tvis Holstebro. Amalie der indtil nu har fået netmaskerne til at blafre flest gange i Skanderborg i 1. division rykker bliver dermed allerede nu prøvet på højeste niveau.“Amalie er en spiller, vi har fulgt gennem adskillige sæsoner, og hun har flere gange været i Holstebro og trænet med. Derfor er jeg glad for, at hun trækker i den hvide trøje, hvor hun både på sigt og her-og-nu bliver en vigtig spiller for os” siger Pether Krautmeyer.

Amalie har i flere kampe i denne sæson for Skanderborg Håndbold scoret op imod 10 mål for den nuværende andenplads i 1. division. Dette er godt eftersom hun flere gange har været ramt af skader.

“Hvis jeg skal helt op og ringe karrieremæssigt, så er det det her, jeg skal gøre. Jeg er to år bagefter de fleste i min årgang pga. skader, men jeg føler mig 100 procent overbevist om, at jeg i et så godt træningsmiljø sammen med så gode spillere, som der er i TTH, kan flytte mig meget.” siger Amalie selv.

Muligheden for at hente hende allerede fra denne vinter meldte sig pludseligt, og da TTH kunne skaffe midlerne ved yderligere indskud fra sponsorer kunne hun hentes til trods nedskæringerne fra den kommende sæson.

Der skal fra Flammen lyde et velkommen til det vestjyske og højeste niveau til den unge spiller.