Tvis – NEJ TAK

Hverken Klavs Bruun, Kasper Nielsen eller Jesper Jensen ville til Holstebro.

Hverken Klavs Bruun, Kasper Nielsen eller Jesper Jensen ville til Holstebro.
Den ene kolde skulder efter den anden.

Det var, hvad Tvis/Holstebro fik, da klubben, i hvad der lignede et anfald af desperation, gik på jagt efter en række af håndboldligaens største profiler.

GOG’erne Klavs Bruun Jørgensen og Kasper Nielsen samt Skjerns Jesper Jensen er nogle af dem, som vestjyderne ifølge Ekstra Bladets oplysninger har forsøgt at købe fri af deres nuværende kontrakter.

Det er klubbens mægtige sponsor, møbelfabrikanten Orla Dahl Jepsen, som efter sigende er træt af at høre på undskyldningerne omkring cheftræner Bent Nyegaards manglende resultater og derfor har givet sportschef John Mikkelsen grønt lys til at forsøge købe det bedste af det bedste.

Både i GOG og Skjern er Tvis/Holstebro blevet afvist allerede i døren.

SPORTSCHEF ALTID PÅ UDKIG
– Jeg har kun passet mit job og spurgt på rette sted om udløbet på nogle kontrakter, bedyrer John Mikkelsen.

– Det er en del af arbejdet at holde mig orienteret, og jeg har fået svar omkring fremtiden for Kasper Nielsen og Jesper Jensen.

Ikke mindst sidstnævnte har været interessant for Tvis/Holstebro, som vil finde en playmaker til næste sæson. Klubben har netop forlænget med Jacob Thoustrup, mens man vil bruge forårets resterende kampe til at se spanieren Fernando Latorre nærmere efter i sømmene.

Kilde: Ekstra Bladet.