TTH går hele vejen i FCK-sagen

Dagbladet skriver at TTH vil anke DHF’s afgørelse i sagen om de to tabte point i FCK-kampen til DIF’s appeludvalg, som er sidste ankemulighed. TTH-direktør Poul Madsbjerg fastholder at TTH ikke har overtrådt reglerne i ligareglementet og at klubben gerne vil prøve sagen uden for DHF-regi for at “få et andet syn på sagen.” Han tilføjer at DHF’s regeludvalg har været igang med at ajourføre reglementet og dermed indirekte erkendt at der var en fejl. Tager man det et skridt videre, har DHF’s afgørelser dermed dækket over DHF’s egen fejl. Uanset hvad, er der blot tilbage at håbe at TTH får medhold hos DIF.

Er man konspiratorisk anlagt, har man kunnet få den mistanke at DHF’s afgørelser er blevet taget for at dække over DHF selv, hvilket indirekte er Madsbjergs pointe.

Dagbladet skriver at TTH vil anke DHF’s afgørelse i sagen om de to tabte point i FCK-kampen til DIF’s appeludvalg, som er sidste ankemulighed. TTH-direktør Poul Madsbjerg fastholder at TTH ikke har overtrådt reglerne i ligareglementet og at klubben gerne vil prøve sagen uden for DHF-regi for at “få et andet syn på sagen.” Han tilføjer at DHF’s regeludvalg har været igang med at ajourføre reglementet og dermed indirekte erkendt at der var en fejl. Tager man det et skridt videre, har DHF’s afgørelser dermed dækket over DHF’s egen fejl. Uanset hvad, er der blot tilbage at håbe at TTH får medhold hos DIF. Er man konspiratorisk anlagt, har man kunnet få den mistanke at DHF’s afgørelser er blevet taget for at dække over DHF selv, hvilket indirekte er Madsbjergs pointe.