Tre for en tier

Den 9. Marts i det Herrens år 2004 var Stoholm Kultur- og Fritidscenter rammen om to kampe i 6. runde af pokalturneringen. Det drejede sig om TTHs damer mod Mønsted-Sparkær og TTHs herrer mod Stoholm IF. TTH var favorit i begge kampe og de blev da også vundet uden at det på noget tidspunkt blev rigtig spændende.

Den 9. Marts i det Herrens år 2004 var Stoholm Kultur- og Fritidscenter rammen om to kampe i 6. runde af pokalturneringen. Det drejede sig om TTHs damer mod Mønsted-Sparkær og TTHs herrer mod Stoholm IF. TTH var favorit i begge kampe og de blev da også vundet uden at det på noget tidspunkt blev rigtig spændende.
Mønsted-Sparkær, som ligger i den knap så morsomme ende af 1. division og blev slået med ni sidst de to hold mødtes, var det første hold på skafottet. TTH lagde godt, men noget rutinepræget ud og kom på 1-3 som udviklede sig til 8-15 ved pausen.

I anden halvleg var det lige ved at blive spændende da Mønsted-Sparkær kom tæt på ved stillingerne 17-19 og 18-20, men publikum i den relativt velbesøgte hal kunne beholde nerverne under tøjet, da Draginderne scorede tre rappe mål til 18-23. Og sådan var stillingen længe.

Rigtig længe. Det udviklede sig til et sandt skydetelt, hvor TTH ikke vandt bamsen og koblet med de mange tekniske fejl der prægede kampen var det ikke kønt at se på. Mønsted-Sparkær var dog heller ikke just skarpe, så skyttegravskrigen kunne fortsætte. Dragetæmmer Sahlholt tog en time-out, men det var Mønsted-Sparkær der fik lov at bryde stilstanden med et mål på straffekast.

Spændingen var dog krøbet ganske væk og TTH kørte en seks-måls-sejr i hus, 20-26. TTHs topscorer blev Habba Skuladottir med 10 mål. Det var som nævnt en kamp med mange tekniske fejl og der skal helt andre boller på suppen hvis topbraget på lørdag mod Silkeborg-Voel KFUM skal vindes.

Herrernes modstander var Stoholm IF, som ligger lige under midten i 1. division og som tidligere er blevet slået ud af pokalturneringen af Mejdal GIKs 2. divisionshold. De har dog vist også slået Århus GF ud engang, så på papiret var det ikke et hold man skulle sige aldrig til.

En af profilerne på Stoholms hold er Frank Brøndum som i sidste sæson var lånt ud til Viborg HK, da de kæmpede for at blive i ligaen. Mere om ham senere. Ved indløbet blev Flammens udsendte overrasket at høre at TTHs højrefløj hedder ”Dennis Kristensen”. Denne Dennis viste sig dog heldigvis at være den samme Dennis som altid, men speakeren havde vist ikke sin bedste dag. På et tidspunkt kom han til at kreditere Jesper Nøddesbo for en af Jesper Ahles mål. Det er da også noget pjat med alle de jespere…

Kampen startede forsigtigt og holdene fulgtes ad indtil TTH trak fra ved 7-12, som blev til 10-18 og 12-19 ved pausen. Publikum klappede forsigtigt med hjemmeholdet og stemningen var god. Toke Holst og Lasse Andersen var med på bænken, men blev sparet og Erik Hucko kom ud noget der ligner halvvejs i første halvleg. Det gav plads til det unge håb Rene Madsen, som kørte en forsvars/angrebsudskiftning med Jesper Ahle, samt Jesper Stenholt. Der blev fuld spilletid til Jacob ”Tusse” Thoustrup på centerpladsen og Kasper Vinding var også inde og gjorde en fin figur.

Da anden halvleg skulle til at begynde var undertegnede skribent og dennes fader ved at aftale et væddemål om hvornår Frank Brøndum trak udvisning nummer tre. Tidligere i kampen havde han gjort sig bemærket ved at trække en udvisning i angrebet og det sker unægtelig ikke så tit. Før vi overhovedet nåede at aftale hvad vi skulle vædde om fik Brøndum tredje udvisning og rødt kort, kun 27 sekunder inde i halvlegen!

Spænding var der ikke meget af. TTH kom på 16-26 og det begyndte at ligne en afklapsning. Så trak Stenholt, Ahle og Martin Kristensen nærmest synkront en udvisning hver og pludselig var det 6 mod 3! Undertallet blev yderligere forlænget af at Thoustrup trak en udvisning kort efter. Stoholm kom dog aldrig tættere på end syv mål i denne periode, som endte 22-29. Fra 24-30 trak TTH fra til en pæn sejr på 25-33. Det var som nævnt ikke nogen sindsoprivende oplevelse, men det var herligt at se de spillere som normalt ikke får så meget spilletid i aktion.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret