Træningssejr over Mors

I en stille og rolig træningskamp i Tvis Hallen vandt TTH her til aften 38-30 over HF Mors efter 18-13 ved pausen og sejren kunne sagtens have været større, idet dragerne brændte nogle store chancer. TTH var uden Lars Rasmussen og Jesper Sørensen var andenmålmand i stedet for Kim Andersen. Sidstnævnte spillede det sidste kvarter og gjorde det pænt, mens Michael Bruun leverede en del flotte redninger i kampens første 45 minutter. På fløjen fik Simon Rostved en del spilletid og lavede også flere mål. Hvis TTH skal vinde årets første kamp den 11/2 mod VHK skal holdet være mere effektivt i afslutningerne og stramme lidt op i forsvaret. Men i dag var det jo blot en tåget torsdags træningskamp i Tvis…