Træerne voxer ikke ind i himlen

TTHs damer fik hurtigt hænderne ned efter weekendens triumf i KFUM-Mesterskabet. Overraskelsen lurede uendelig lidt i aftenens pokalkamp mod VHK og konklusionen må være at der er meget stor forskel på de jævne 1. divisionshold, som Draginderne klaskede i weekenden, og ligaens top.

Resultatet blev 24-32 til Viborg HK, efter en 2. halvleg der sluttede 15-15. Men da VHK i første halvleg havde bragt sig sikkert foran 9-17 blev resultatet alligevel milevidt fra det uafgjorte resultat sidst de to hold mødtes.

TTH fik lov at score første mål, men så scorede Viborg 7 mål før Draginderne kom til fadet igen og så var løbet i realiteten kørt. Fejlene var for mange hos TTH og de blev kontant straffet. Draginderne viste dog momentvis godt spil midtvejs i første halvleg og først i anden og det lover godt for 1. division.

Der blev uddelt fem udvisninger til hvert hold. Haffa Skuladottir fik tre af TTHs og dermed et rødt kort, som faldt ganske kort før slutfløjtet.

Dragerne havde store problemer med VHKs målvogter, Valerie Nicolas, som også slår sine folder på det franske landshold. Når Draginderne kom igennem blev de alt for ofte grebet ud. Men i den anden ende spillede Eva Petterson og Helga Torfadottir også solidt og Helga bliver kampens spiller. Hanna Stefansdottir fik også markeret sig positivt og generelt ser det fornuftigt ud – men det er ikke helt liganiveau.