Tillykke til Team Tvis

Team Tvis Holstebro vandt fortjent eftermiddagens pokalfinale, over et GOG Svendborg TGI mandskab der aldrig fandt rytmen.

Team Tvis Holstebro vandt fortjent eftermiddagens pokalfinale, over et GOG Svendborg TGI mandskab der aldrig fandt rytmen.
Tvis var klar fra start og kæmpede flot og godt hele kampen igennem. De fynske drenge kom okay fra start, men det var som om, at den sidste vilje og fight manglede. Helt sikkert ikke fordi, at drengene ikke gerne ville hente den 10. Pokaltriumf, men holdet var ramt af en fælles offday. Kun ganske få spillere holdt niveau, Fredrik Petersen fightede og spillede okay, hvilket også galt Nicklas Landin, da han afløste Peter Henriksen i målet efter ca. 40 minutter. Peter havde i første halvleg flere gode redninger, men fik ikke den store hjælp af et forsvar, der bestemt ikke havde en af sine bedste dage. I den anden ende af banen, var der for mange tekniske fejl og ukvalificerede afslutninger.

Omvendt må drengene kigge tilbage på en Pokalturnering, hvor kun et hold i Danmark har gjort det bedre, nemlig de nykårede Pokalmestre fra Tvis. Drengene har på vejen mod finalen leveret flotte præstationer, som sejrene ude mod Skjern og BSV.

Drengene havde flot opbakning af godt 400 fynske fans, der havde taget turen til Århus. De leverede en flot opbakning trods kampens udfald, hvilket vidner om et højt niveau på “lægterne”.

Kilde: GOG Svendborg TGI.