Team Tvis Holstebro i opløsning

Moderklubberne bag Team Tvis Holstebro gik i aftes hver til sit. Formanden for Team Tvis Holstebro, Orla Dahl Jepsen, ser ingen anden udvej end opløsning af eliteoverbygningen.

Moderklubberne bag Team Tvis Holstebro gik i aftes hver til sit. Formanden for Team Tvis Holstebro, Orla Dahl Jepsen, ser ingen anden udvej end opløsning af eliteoverbygningen.
Team Tvis Holstebro er et overstået kapitel.

Den ambitiøse eliteoverbygning ligger i ruiner. Samarbejdet blev etableret i foråret 2000, men hele vejen igennem har der været store uenigheder mellem klubberne. I aftes var de to moderklubber, HH 90 og Tvis KFUM, indkaldt i et sidste forsøg på at finde en model for et fremtidigt samarbejde.

Men endnu engang stod de to klubbers bestyrelser langt fra hinanden. Der blev ikke fundet en løsning, der kan fremlægges på de to klubbers ekstraordinære generalforsamlinger i morgen.

Den sandsynlige udgang på sagen er nu, at klubberne næste år stiller op hver for sig. Tvis KFUM har licensen til det bedste herrehold, mens HH 90 har licensen til det bedste damehold.

– Vi var enige om at være uenige. Jeg ser ingen anden udvej. Jeg mener, at det er klokkeklart, at klubberne nu går hver til sit, siger Orla Dahl Jepsen, der er skuffet over, at det ikke lykkedes at finde fælles fodslag.
– Jeg tror, at det er bedst, at klubberne kørere videre hver for sig, når man ikke kan blive enige om at samarbejde. Der er også en stemning af, at begge lejre føler sig snydt, så det var ikke muligt at finde frem til en aftale, beklager Orla Dahl Jepsen.

Han lægger ikke skjul på, at det er alle parter, der bliver tabere som konsekvens op opløsningen.

Eneste spinkle mulighed for et fortsat samarbejde i Team Tvis Holstebro består i, at de to moderklubber vælter deres nuværende bestyrelse på den ekstraordinære generalforsamling i morgen, så to nye bestyrelser måske kan genetablere tilliden og samarbejdet.

Susanne Bjerre, Venstres formand for Udvalget for Kultur og Fritid i Holstebro Kommune, synes, en opløsning af samarbejdet vil være »forfærdeligt«:

– Så kan man snakke nok så meget om regionalt samarbejde, når to lokale klubber ikke kan finde ud af det sammen. Det er for dårligt, og jeg bliver irriteret og gal, når jeg hører det. Jeg synes, at nogle af de gamle ledere skulle overveje deres situation, siger Susanne Bjerre.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer.