Svær udekamp i Holstebro

Viborg HK’s herrer spiller ligakamp ude mod Team Tvis Holstebro i aften. Søren Hildebrand kalder TTH for svage favoritter, men han tror på sit hold.

Viborg HK’s herrer spiller ligakamp ude mod Team Tvis Holstebro i aften. Søren Hildebrand kalder TTH for svage favoritter, men han tror på sit hold.
Viborg HK’s herrer kan vente en svær udekamp i aften mod Team Tvis Holstebro. Mens Viborg HK fik en perfekt start på årets turnering med den sikre hjemmesejr over TMS Ringsted, måtte Team Tvis Holstebro gå skuffede fra deres premierekamp.

Og efter udebanenederlaget til Fredericia, er der pres på Holstebroholdet, når de tager imod viborgenserne i aften, mener Viborg HK’s cheftræner Søren Hildebrand.

”Holstebro har et stærkt besat mandskab, og det er klart et af de hold, man må regne med i år. Derfor kan det også godt være, at de føler sig lidt stressede efter nederlaget til Fredericia, og det må vi prøve at udnytte”, fortæller Søren Hildebrand.

Han mener, at Team Tvis Holstebro er svag favorit til kampen i kraft af hjemmebanefordelen, men holdet tror på sig selv.

”Vi har en god portion selvtillid efter vores sejr over Ringsted, og vi tror på at vores egne spillemæssige kvaliteter og mentale styrke er nok til at besejre Holstebro, hvis vi spiller op til vores bedste”

Ud over TTH’s stærke landsholdskeeper Michael Bruun peger Søren Hildebrand på de stærke backs Lasse Andersen og Erik Hucko, som et af modstandernes farligste våben.

”Generelt er Team Tvis Holstebro godt besat på alle pladser, men Lasse Andersen og Erik Hucko er to backs, som begge er rigtigt gode til at lægge pres på forsvaret, så dem skal vi have dæmmet op for”, bemærker han.

Viborg HK stiller med samme hold som i kampen mod TMS Ringsted:
Dane Sijan, Morten Bjerre, Ole Bitsch, Allan Damgaard, Torben Vinther, Patrick Fürstenberg, Rene Toft Hansen, Lars Jakobsen, Nikolaj Jacobsen, John Boye, Andreas Toudahl, Per Leegaard, Nicolai Hansen, Hans Lindberg

Kilde: Viborg HK.