Superholm & sød musik

Første halvleg i kampen mellem de to midterhold fra Team Tvis Holstebro og FIF var en rædderlig forestilling, hvor der blev lavet mængder af fejl i især angrebsspillet.

De to målmænd Michael Bruun og Ole Grening gjorde det godt, og det var stort set alt, der var værd at se. I pausen blev der sunget smukt af en popstar på Vest, og det var hjemmeholdet, der nynnede videre på melodien i 2. halvleg, hvor hjemmebanefavoritterne satte tingene på plads.

Fra 16-12 spillede dragerne nummeret færdigt uden de mange falske toner fra de seneste 3 halvlege. På en dag, hvor bagspillerne Jacob Thoustrup, John Mikkelsen og Lasse Andersen stort set var usynlige i angrebet viste

Jesper Holm endeligt sine evner som gennembrudsspiller. Han scorede 6 gange i anden halvleg – det er det man i fagsprog kalder ketchupeffekten – og han dirigerede på fornem vis sine kammerater mod sejren.

23-17 endte det hele i en kamp, hvor også hjemmeholdets 2 x Kim på fløjene, Toke Holst på venstrebacken og naturligvis Bruun i kassen viste klassen foran 1180 forløste vidner.

I øvrigt måtte Jesper Ahle se det røde kort efter 3 x 2 minutter. Han har vist rekorden i udvisninger i denne sæson, men det kan selvfølgeligt koste at være en del af den hårde midterkerne i forsvaret sammen med anfører Niels Wittus.