Sportschef søger nye udfordringer

Efter 20 år i klubben stopper John Mikkelsen pr. 31.oktober som sportshef i TTH.

Efter 20 år i klubben stopper John Mikkelsen pr. 31.oktober som sportshef i TTH.
Team Tvis Holstebro skal have ny sportslig leder, idet klubbens nuværende sportschef John Mikkelsen har opsagt sin stilling i klubben.

John Mikkelsen fratræder som sportschef pr. 31.oktober.
– Det er med stor beklagelse, at Team Tvis Holstebro må sige farvel til vores sportschef John Mikkelsen. John Mikkelsen har i næsten 20 år haft sit virke som spiller/træner/sportschef i klubben, og har om nogen været Mr. Tvis. John har ydet en kæmpe arbejdsindsats gennem årene, og han har stor fortjeneste i, at “landsby-serie-klubben” i dag er en professionel virksomhed repræsenteret i håndboldligaen for både mænd og kvinder. Team Tvis Holstebro takker for John Mikkelsens store engagement for klubben gennem de mange år, og ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden, siger klubbens formand Orla Dahl Jepsen.

John Mikkelsen spillerede som aktiv 405 førsteholdskampe for klubben.
– Jeg har et ønske om at prøve noget nyt. Efter 20 år i klubben har jeg mod på nye udfordringer, og kan se tilbage på en fantastisk tid i klubben. Jeg vil gerne fremover bruge mere tid på min familie. Jeg er stolt over det vi har udviklet i klubben, og stopper nu på toppen af klubbens karriere, hvor vi har to ligahold, to hold i 2.division, fire ungdomsdivisionshold, et par meget talentfulde ungdomsafdelinger i HH90/Tvis KFUM, og har yderligere etableret Danmarks største håndboldskole for børn og unge, siger John Mikkelsen.

Kilde: Team Tvis Holstebro.