Spellerberg og Koldingbanden sænkede dragerne

Et Koldinghold langt fra stærkeste opstilling gav dragerne en lektion i håndbold da de onsdag gæstede IC Vest.

Et Koldinghold langt fra stærkeste opstilling gav dragerne en lektion i håndbold da de onsdag gæstede IC Vest.
På forhånd lignede det en af de få gange hvor Kolding IF kunne være et realistisk bytte. Med lynhurtige Boris Schnuchel, Patrick Westerholm, Claus Flensborg, Christian Hjermind og eks drage Jesper Nøddesbo ude var det en kamp med muligheder. TTH måtte undvære karantæneramte Jakob Thoustrup.
De første 15-20 min forløb fornuftigt og lige. Hurtige scoringer af René Madsen og i særdeleshed Lasse Andersen holdt TTH lige med koldingenserne, men herefter hørte al lighed så desværre også op. Kolding bevidste i den grad at der fra TTH’s førstehold er lang vej op til niveauet af selv de næstbedste hos vicemestrene. Første halvleg sluttede 18-13 til gæsterne, hvilket må siges at være fortjent. Fra starten af anden halvleg havde dragerne mulighederne for at hente lidt ind da Kolding 4-5 gange ramte træværket, men muligheden blev ikke udnyttet, og føringen forblev i området af de 5 mål. I en enkel lille lys periode gik det pludselig godt, provokeret af to udvisninger kort efter hinanden mod gæsterne, men da det endelig så lidt bedre ud blev gæsterne pludselig fuldtallige, og så var det igen slut med gaverne. Resultatet af det blev at gæsterne kørte en sikker og meget fortjent sejr på 37-30. Ærgerligt at dragerne ikke formåede at ride lidt på bølgen, men vi må se i øjnene at man for at slå netop Kolding bare skal spille over evne.

Kampens to ubestridte profiler var Lasse Andersen (dagens drage) med hele 10 kasser og Bo Spellerberg de efter behag scorede sine 8 mål. Også René Madsen og Jesper Ahle leverede godkendte præstationer og scorede hver 7 mål. Men problemet var ikke offensiven. Til tider havde de svært ved at komme igennem Koldings defensiv anført af bomstærke Anders Oeschler og rutinerede Sivertsson jr, men 30 mål er vel egentlig pænt nok mod et hold som Kolding. Katastrofen er at lade dem score hele 37 mål i den anden ende. Dette vidner om katastrofalt forsvarsspil og en målmandspræstation under det godkendte. Til målmændenes forsvar skal det siges at de ingen hjælp fik, men Morten Sejer havde som eksempel vel cirka lige så mange redninger i de første 5 min mod AGF som han havde hele kampen mod KIF. I den anden ende var Sindre Wahlstadt en sikker sidste skanse og pillede gang på gang dragerne. Især fløjene Kim Nielsen og Dennis Kirkegaard var ikke på nogen måde gode. Men problemet var og forblev defensiven. Det skriger jo til himlen som en varulv ved fuldmåne at man ikke kan vinde over Kolding når de får lov til at score hele 37 mål. Alt for mange gange fik gæsterne lov til på enmandspræstationer at stige op, helt uden oppres og banke bolden ind bag en sagesløs målmand.

En ting der kan undre er valget af playmaker. Jesper Koch blev først skiftet ind da kampen for længst var tabt. Her er det værd at bemærke at hele IC Vest gav sig til at klappe. Et tegn fra himlen om at Nyegaard snart må give den rutinerede playmaker chancen. Det kan godt være han ikke scorer mange mål, men hans overblik gør også at han ikke smider bolde væk, og stadig laver mange fine assists.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret