Solidt – men for lidt

TTH leverede en god præstation, men var aldrig tæt på at vinde, da GOG Svendborg TGI i dag var på besøg i IC Vest. Fynboerne er nu en sikker nummer et i ligaen, ubesejret i 21 kampe, mens vestjyderne er dumpet ned på en niendeplads.

TTH leverede en god præstation, men var aldrig tæt på at vinde, da GOG Svendborg TGI i dag var på besøg i IC Vest. Fynboerne er nu en sikker nummer et i ligaen, ubesejret i 21 kampe, mens vestjyderne er dumpet ned på en niendeplads.
GOG startede som lyn og torden og kom lynhurtigt på 0-3, en føring som TTH aldrig fik indhentet. Ved pausen stod det 16-19 og selvom TTH pressede godt på, holdt den føring helt til slutfløjtet, hvor 32-35 var de tal, der lyste på måltavlen.

Lars Rasmussen fik smilene frem hos de fremmødte vestjyder, da han knap halvvejs i første halvleg samlede en bold op, som Cluas Flensborg af uransagelig årsager frivilligt lagde på banen, og scorede til 8-8. Til gengæld var der knap så meget at grine af da Niklas Forsmoo kort tid efter måtte udgå med – ifølge rygterne – et flækket øjenbryn, som han fik da Klaus Bruun Jørgensen ramte ham med skudarmen ved en afslutning.

TTH fik ikke dæmmet op for den sydfynske målmaskine og de vestjyske målmænd sprællede uden stort held i målet. Det var nu ikke fordi der ikke blev taget ved i forsvaret – hele seks udvisninger blev det til for hjemmeholdet – men der manglede lige det sidste. I det hele taget var det dog en kamp som holdet godt kunne være bekendt.

Det var en god dag for Erik Hucko, som blev topscorer hele to gange. På banen blev han topscorer med ti mål og før kampen blev han topscorer, da de billeder spillere og trænere havde malet ved et arrangement i Vestjysk Bank i forrige uge var under hammeren i erhvervsklubben. Hans symfoni i gult indbragte 3700 kr. til klubkassen. For sin indsats på banen bliver han Dagens Drage, men Dennis Kirkegaard fortjener også at blive nævnt – han virkede ovenpå efter sin landsholdsudtagelse.

TTH har nu blot to kampe tilbage i denne sæson. Modstanderne er Team Helsinge og TMS Ringsted, som kæmper om at undgå dumpepladserne i ligaen, hvilket giver dem en del mere at spille for end TTH. De to kampe skulle dog gerne give point, så TTH igen kan komme op på ottendepladsen, som Bjerringbro-Silkeborg snuppede i dag i kraft af en bedre målscore.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret