Smuk debut til Rasmus Lind

I en uskøn kamp spillede TTH uafgjort mod US Creteil 20-20 og er dermed ude af Challenge Cup’en for denne gang. Kampen gav debut på Vest til det unge målmandshåb Rasmus Lind der stod en utrolig flot kamp og var lyspunktet i en ellers rodet affære.

I en uskøn kamp spillede TTH uafgjort mod US Creteil 20-20 og er dermed ude af Challenge Cup’en for denne gang. Kampen gav debut på Vest til det unge målmandshåb Rasmus Lind der stod en utrolig flot kamp og var lyspunktet i en ellers rodet affære.
Efter sidste søndags kamp i Paris, hvor TTH tabte 29-20, var chancen for at gå videre i Challenge Cup’en ikke store og det var de færreste der havde forventet at Dragerne ville klare det. En sejr var til gengæld ikke alt for meget at forlange på hjemmebane.

Kampen begyndte da også pænt for TTH. Dennis Kirkegaard blev første målscorer på kontra efter at franskmændene havde fumlet bolden væk i angrebet. US Creteil fik dog bragt sig foran ved 2-3 og så var de ellers i front resten af halvlegen, som endte 9-11.

Det var kendetegnende for kampen at begge hold var så sløve at de knap kunne skære blødt smør og med to gode målmænd var det skyld i, at kampen blev en meget målfattig affære. Det blev til et hav af tabte bolde og, især for Dragerne, brændte chancer.

Anden halvleg blev heller ingen smuk affære. Franskmændene holdt føringen frem til omkring det 20. minut, hvor TTH fik bragt sig foran. Dragerne formåede dog ikke at udbygge føringen til mere end 17-15 og snart skiftedes de to hold til at være foran. I det 27. minut bragte US Creteil sig på 19-20 og da Lasse Andersen brændte et håbløst autofire udefra i Dragernes næste angreb lignende det fransk sejr. Sådan skulle det dog ikke gå. Dragerne fik bolden og Kenneth Thrane gjorde det til slutstillingen 20-20.

De sidste 15 sekunder blev temmelig dramatiske. Alle Dragerne var langt fremme da franskmændene havde deres sidste angreb og der blev kæmpet om bolden. Så meget at der næsten udbrød slagsmål. Det resulterede i et rødt kort til den iltre forsvarskrumtap/streg Jesper Ahle, men US Creteil blev dog holdt fra at score.

Det var som nævn en ret grim kamp og de få vidner så kun lidt til det flotte franske spil de måske havde forventet med storsejren i Paris i mente. På den anden side kan man vel heller ikke forvente for meget. Challenge Cup’en er den ringeste af EHF’s turneringer, hvilket også kan ses på dommerstandarden. De to dommere fra Israel havde i al fald nogle ganske mærkværdige kendelser og viste i starten af kampen stor modvilje mod at uddele udvisninger. De uddelte til gengæld advarsler til højre og venstre.

Kampens helt store oplevelse var det 19-årige målmandshåb Rasmus ”Pind” Lind, som blev skiftet ind midt i første halvleg og levede rigtig godt op til tilliden ved at spolere et utal af store chancer, i dette hans første “rigtige” kamp på førsteholdet – Han stod fire minutter af kampen i Paris. Hvis det forsætter på den måde spår vi herfra at han inden længe går i Michael Bruuns fodspor lige ind på landsholdet. Vi byder Rasmus velkommen til mange år i den rød/hvide TTH-trøje og tildeler ham æren som Dagens Drage.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret