Sløvt

TTH leverede en uskarp første halvleg, da holdet her til aften tabte kampen om sjettepladsen til AaB. Michael Bruun var tilbage på banen og stod en god anden halvleg.

TTH leverede en uskarp første halvleg, da holdet her til aften tabte kampen om sjettepladsen til AaB. Michael Bruun var tilbage på banen og stod en god anden halvleg.
AaB var uden Børge Lund og Thomas Klitgaard, men nordjyderne klarede sig fint uden. TTH var uden Lars Rasmussen og ham kunne vestjyderne godt have brugt på en dag, hvor spillet i den grad manglende kant.

Dragerne startede kampen med at tabe bolden ud over sidelinien og det var symptomatisk for en halvleg, hvor forsvaret var skidt kørende og AaBs Søren Rasmussen tog godt fra sig i målet. I den anden ende fik Kim Andersen til gengæld ikke fat i meget og forsvaret manglede også skarphed. Pausestillingen var 12-19 og så var kampen helt afgjort – skulle man tro.

Det var da heller ikke meget der tydede på at der skulle være spænding i starten af anden halvleg. Efterhånden fik TTH dog bedre fat. Med en velspillende Michael Bruun i målet, kom TTH bedre med i kampen. Samtidig gik AaB lidt ned i gear og nordjyderne trak seks udvisninger i kampen – heraf tre og diskvalifikation til Rasmus Haagensen – hvilket naturligvis også var en hjælp for TTH. Vestjyderne kom på 20-24 og 24-28, før det hen imod slutningen blev spændende. De sidste par minutter forsvarede nordjyderne intenst deres føring, mens TTH lige så febrilsk forsøgte at få lukket hullet. Ved stillingen 29-30 havde TTH et sidste angreb til at udligne, men bolden røg ud over sidelinien og nordjyderne kunne danse af glæde.

Det var en kamp hvor TTH konstant manglede det sidste – lidt for dårlige afslutninger, to brændte straffekast og et forsvar som aldrig fik helt styr på Rune Ohm. Jesper Ahle var dog i hopla og scorede otte gange, hvilket gør ham til Dagens Drage.

Selvom TTH efterhånden ligger der i tabellen hvor holdet hverken kan når fugl eller fisk skulle sæsonen gerne sluttes af på en pæn måde. Det kræver lidt mere vilje og koncentration end holdet viste i dag.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret