Skændsel & Skuffelse

Vinden blæste en stiv kuling fra Vest og regnen stod ned i stænger, da Ajax København gæstede Dragens Hule. Resultatet blev mindst lige så trist som vejret – bedst som man troede at TTH havde nået bunden og var på vej op igen, beviste Dragerne i dag, at det bestemt ikke var tilfældet.

Vinden blæste en stiv kuling fra Vest og regnen stod ned i stænger, da Ajax København gæstede Dragens Hule. Resultatet blev mindst lige så trist som vejret – bedst som man troede at TTH havde nået bunden og var på vej op igen, beviste Dragerne i dag, at det bestemt ikke var tilfældet.
Erik Hucko startede ellers kampen med et par hurtige mål og TTH så ud som et hold der gerne ville gentage succesen fra sidst mod Team Helsinge. Men sådan skulle det ikke gå. Uden at spille specielt prangende kom Ajax foran. TTH formåede dog at indhente føringen og kunne gå til halvleg foran 12-9. Håbet levede.

Anden halvleg startede med svag spil af TTH og Ajax kom snart foran igen. TTH formåede dog at holde føringen nede på et par mål indtil den sidste halvdel af halvlegen, hvor Dragernes spil faldt helt fra hinanden. Forsvarede fungerer ikke det mindste og Ajax fik lov at score masser af nemme mål udefra. Tromle og Tom havde ikke en chance i målet. Angrebet var ikke bedre. Spillerne blev spiddet på Ajax’ offensive forsvar og virkede i det hele taget forvirrede og frustrerede. Bolden blev dårligt nok spillet rundt, forsøgene var forkrampede og målene enmandspræstationer. Selv de talrige overtalssituationer fik de intet ud af. De sidste fem minutter gik det helt galt og vidnerne begyndte at udvandre i skuffelse. De skoleelever der i anledning af Skolernes Motionsdag havde fået gratis adgang til kampen, tager næppe til håndbold igen.

Ingen af Dragerne kunne være deres indsats bekendt. Hvis de i det mindste havde vist lidt gejst og vilje ville skuffelsen ikke være så stor, men en så håbløs præstation (eller mangel på samme!) over for et ellers svag spillende københavnerhold sætter nye rekorder. Erik Hucko blev topscorer med fem mål, men i angrebet virkede han nærmest som en spilstopper og den gejst han bør vise som anfører var der ikke meget af.

Tidligere i denne sæson mener undertegnede ikke at der har været grund til at tale om krise. Det er der nu. Det er tydeligt at spillerne ikke har den gejst og de redskaber de skal bruge for at opnå resultater, selv mod et svagt hold som Ajax. Det er klart at det tager tid at skabe resultater med en ny træner med nye idéer, men den nuværende situation er ikke holdbar. Noget fundamentalt er galt og det må rettes med det vuns, hvis ikke denne sæson skal ende i den rene katastrofe.

Næste kamp står ude mod Århus GF der i dag fik bask med 15 mål af AaB og formodentlig vældig gerne vil vaske pletten af. I den kamp skal der helt andre boller på suppen, hvis ikke TTH skal udsættes for det samme som Århus blev i dag.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret