Simon Gade udlejes til Damgaard

I den kommende sæson bliver 3 en for meget, derfor har man i Team Tvis Holstebro satset på Torbjørn Bergerud og Rasmus Lind. Simon Gade er dog et for stort talent til helt at lade slippe, derfor udlejes han til Arne Damgaard og Lemvig- Thyborøn håndbold.

Lemvig Thyborøn ligger pt. på 5. pladsen i den næstbedste danske række, men har alene 3 point op til spillet om oprykning til ligaen. Der er derfor fortsat mulighed for at Simon vil komme til at møde sin gamle klub.

“Simon er et fantastisk talent med et meget stort potentiale. Der er dog ingen tvivl om, at det er vigtigt for hans udvikling, at han får masser af spilletid. Derfor er det perfekt for både Simon og TTH, at han nu kommer til at spille i mindst 1. division. Det er ganske enkelt det bedste for hans udvikling”, siger Patrick Westerholm.

Ud over en Damgaard slutter Simon sig til ex-TTH’ern Heino Holm Knudsen, samt fra de yngre rækker Matias Damgaard og Johan Mecklenborg der begge har været omkring ligahåndbold i TTH. Yderligere spiller HH90’eren Mads Paulsen også i klubben.