Så er bunden nået

Bedst som man troede det ikke kunne blive værre efter kampen mod Helsinge blev man dybt skuffet i dagens kamp mod Team Grundfoss. Intet fungerede, hverken forsvar, angreb, dommerne eller BFH Support.

Bedst som man troede det ikke kunne blive værre efter kampen mod Helsinge blev man dybt skuffet i dagens kamp mod Team Grundfoss. Intet fungerede, hverken forsvar, angreb, dommerne eller BFH Support.
Kampens forløb kan beskrives ganske kort. Dragerne fulgte med til 3-3, men så begyndte Bjerringbro at trække fra, ledsaget af talrige udvisninger til TTH. Michael Bruun stod i øvrigt også en rigtig god kamp. Ved pausen stod det 17-8. Efter pausen begyndte Dragerne dog at kæmpe for sagen, men blev så ramt af en dobbelt to minutters udvisning. Den ene modtager var Tom Jensen – grunden? Brok!

Bjerringbro begyndte at trække fra for alvor, trods de nu også begyndte at få sjove to minutters udvisninger. Da kampen var slut stod der 31-16 på måltavlen og det er vist længe siden TTH har tabt så stort.

Dragernes indsats var meget ringe, men det var dog som om de kæmpede mere for det end mod Helsinge, men slet ikke godt nok til at vinde over et tændt BFH-mandskab.

TTH ville dog næppe ha’ tabt så stort med et rimeligt dommerpar. Eksempelvis fik en Bjerringbrospiller lov til at tage et skridt ind i feltet og skubbe bolden i mål efter at Tom Jensen havde reddet et straffekast. Det protesterede bænken naturligvis over og målmandstæmmer Antoni Parecki indkassede en udvisning. Stygt og fælt.

Dommerne formåede ikke at lægge en linie i en hårdt spillet kamp, og det resulterede i frustrerede spillere og dommere der kastede om sig med udvisninger som var de akkordlønnet på antal udvisninger.

Disse udvisninger ramte først og fremmest TTH i det meste af kampen, men mod slutningen var det som om dommerne ville udligne forskellen lidt og kastede sig i stedet over BFH, som endda fik en spiller diskvalificeret med tre udvisninger. I alt vandt TTH kapløbet om udvisningerne 9-7. Det er trist når dommerne i den grad ødelægger en kamp.

Dagens Drage er Martin Kristensen, som kæmpede godt for sagen.

Ligesom sidst Flammens udsendte var i Bjerringbro blev de placeret ved siden af Bjerringbro FH Support (”Blaue Armee Fraktion”) og det må jo siges at være en rimelig dum beslutning. Ifølge de lokale officials er det noget bestyrelsen har fundet på og hvorfor er svært at sige.

BFH Support var ligesom sidst meget usaglige. Ved kampens begyndelse blev Flammens medlemmer, og ikke banen, mål for halvdelen af BFH Supports creperuller og gennem hele kampen blev Flammen trakteret med sindrige tilråb som ”bøsserøve” og ”homomøgsvin”. Det skortede heller ikke på lignende intelligente tilråb til Dragerne på banen. Det eneste alle fans kunne blive enige om var at tiljuble Jan “Tromle” Nielsen da han kom på banen.

Ligesom sidst må vi nu rette blikket fremad mod næste kamp, som er arvefjendefejden mod Skjern hjemme i Dragens Hule. Lad os håbe at det er et ganske andet TTH-hold der går på banen i den kamp – ellers ender det på en nederlag på 20 mål.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret